Με επιτυχία διεξήχθη το τουρνουά τένις ενηλίκων, με την ευκαιρία της λήξης των προγραμμάτων στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Αμαρουσίου

 Με την απονομή των κυπέλων και μεταλλίων στους νικητές και των αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες ολοκληρώθηκε το τουρνουά τένις ενηλίκων στα γήπεδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Στην ετήσια αυτή εκδήλωση, με την ευκαιρία της λήξης των αντίστοιχων προγραμμάτων στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Αμαρουσίου, οι 100 άνδρες και γυναίκες που συμμετείχαν στους αγώνες έδειξαν τις ικανότητες τους στο άθλημα και χάρηκαν την εμπειρία.

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη τις απονομές έκαναν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Ευάγγελος Καββαλος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Σμυρνής.


Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι βετεράνοι αθλητές Χρήστος Παρασκελίδης και Χαράλαμπος Γερακίτης. Επίσης βραβεύτηκαν ο Άρης Παντελεήμων και ο Γιάννης  Μιχάλης για την προσφορά τους στην υλικοτεχνική υποδομή των γηπέδων του τένις.

Oι νικητές του τουρνουά τένις -2019 ανά κατηγορία είναι:

1ΓΥΝΑΙΚΕΣΑΡΧΑΡΙΕΣ 1ου ΧΡΟΝΟΥ
1ΧΑΤΖΗΠΡΙΜΟΥ ΝΑΤΑΣΑ
2ΣΑΡΑΝΤΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
3ΤΡΙΓΚΑΚΗ ΔΑΝΑΗ
2ΑΝΔΡΕΣΑΡΧΑΡΙΟΙ 1ου ΧΡΟΝΟΥ
1ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
2ΔΟΥΡΔΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
3ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
4ΜΙΧΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
3ΓΥΝΑΙΚΕΣΑΡΧΑΡΙΕΣ 2ου ΧΡΟΝΟΥ
1ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
2ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
3ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ ΤΑΤΙΑΝΑ
4ΑΝΔΡΕΣ ΑΡΧΑΡΙΟΙ 2ου ΧΡΟΝΟΥ
1ΠΡΙΦΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
2ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ
3ΛΑΦΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
4ΚΑΜΠΑΡΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
5ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ
1ΤΖΙΝΤΖΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
2ΤΖΟΥΡΜΠΑΚΗ ΜΑΪΡΑ
3ΚΟΤΣΩΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
4ΛΙΑΠΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
6ΑΝΔΡΕΣΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ
1ΜΑΜΜΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
2ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
3ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
4ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΙΩΝΑΣ

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μαρούσι, 4 Ιουλίου 2019