“Στη γιορτή του ΑΟ Λυκόβρυσης ο Δήμαρχος”

Στη διπλή γιορτή του ΑΟ Λυκόβρυσης βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης το Σάββατο 9/6. Παράλληλα με την καθιερωμένη ετήσια γιορτή για τις ακαδημίες του συλλόγου, εφέτος γιορτάστηκε και η άνοδος της ανδρικής ομάδας στην Α’ Κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν φίλοι της ομάδας, γονείς και μέλη των ακαδημιών, ενώ πέραν του Δημάρχου, παρέστησαν ο πρόεδρος του Π.Ε.Α.Π  Χρήστος Φωτίδης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίουκαι ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Φωκιανός.

Ο κ. Μαυρίδης  που συμμετείχε και στην απονομή των μεταλλίων δήλωσε σχετικά: «Ο ΑΟ Λυκόβρυσης μας έκανε εφέτος χαρούμενους και υπερήφανους με την άνοδό του στη μεγάλη κατηγορία, ενώ σημαντική δουλειά γίνεται και στις ακαδημίες της ομάδας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους της διοίκησης, στους προπονητές και στους αθλητές της ομάδας.

Ως Δήμος έχουμε θέσει τα τελευταία χρόνια τις αθλητικές μας υποδομές σε πρώτη προτεραιότητα και στηρίζουμε με κάθε τρόπο τα αθλητικά μας σωματεία, διότι πιστεύουμε ότι τα επόμενα χρόνια θα έρθουν κι άλλες επιτυχίες. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε τα επόμενα χρόνια, με στόχο να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λυκόβρυση – Πεύκη, 13 Ιουνίου 2019