Δεκάδες παιδιά συμμετείχαν με επιτυχία στους εσωτερικούς αγώνες κολύμβησης του Αθλητικού Κέντρου Δήμου Αμαρουσίου

Τις κολυμβητικές δεξιότητες που κατέκτησαν με τη συμμετοχή τους στα αντίστοιχα προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου παρουσίασαν στο κοινό οι μικροί κολυμβητές και οι μικρές κολυμβήτριες στους εσωτερικούς αγώνες κολύμβησης που διοργάνωσε το Αθλητικό Κέντρο με την ευκαιρία της λήξης ενός ακόμη επιτυχημένου κύκλου αθλητικών προγραμμάτων.

Οι αγώνες περιελάμβαναν ανοικτό μάθημα κολύμβησης στη μικρή πισίνα με τη συμμετοχή 40 νηπίων και προνηπίων. Ακολούθησε οι αγώνες στη μεγάλη πισίνα, όπου 100 παιδιά Δημοτικού αγωνίστηκαν σε διάφορα στυλ κολύμβησης. Όλα τα παιδιά έλαβαν δίπλωμα συμμετοχής, ενώ στους τρείς πρώτοι κάθε κατηγορίας απονεμήθηκε μετάλλιο.

Τη προετοιμασία των παιδιών καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς είχαν οι καθηγητές /καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής Μαρία Παράσχου, Βιβή Τούντα, Μαρία Καλμπένη και Γιάννης Γεωργάτος.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Βαγγέλης Κάββαλος και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας απευθύνοντας χαιρετισμό επιβράβευσαν τα παιδιά για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους, ευχαρίστησαν τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς και όλους τους συντελεστές για την επιτυχημένη και άρτια διοργάνωση των αγώνων.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εύχεται σε όλα τα παιδιά και τις οικογένειες τους «Καλό Καλοκαίρι» και δίνει ραντεβού με τα παιδιά στο φετινό Αθλητικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου.

Τους αγώνες παρακολούθησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Ζήκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Κωνσταντίνου και η Πρόεδρος για την UNESCO Βορείων Προαστίων κα Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά την παιδίατρο Δήμητρα Χρέλια για την εθελοντική προσφορά της, ώστε οι αγώνες να διεξαχθούν με ασφάλεια για τα παιδιά.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μαρούσι, 21 Μαΐου 2019