Τους νικητές στους εσωτερικούς αγώνες κολύμβησης του Δήμου Αμαρουσίου βράβευσε η Μ. Πατούλη Σταυράκη, υπ. δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Επ. Γαρδέλη «Μαρούσι μπορείς. Το μέλλον στα χέρια σου»

Στις απονομές των μεταλλίων στους αθλητές που τερμάτισαν πρώτοι στους εσωτερικούς αγώνες κολύμβησης που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου στο δημοτικό κολυμβητήριο, συμμετείχε η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Επαμεινώνδα Γαρδέλη «Μαρούσι μπορείς. Το μέλλον στα χέρια σου».

Με αφορμή την παρουσία της στους δημοτικούς αγώνες που σηματοδότησαν τη λήξη της φετινής κολυμβητικής περιόδου, η κ. Πατούλη, απένειμε μετάλλια στα παιδιά που τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις. Δίνοντας τα συγχαρητήρια και τους επαίνους της στους νικητές, σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν αλλά και στους προπονητές τους, η κ. Πατούλη, απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα:

«Η επένδυση της τοπικής αυτοδιοίκησης στη νέα μας γενιά με όχημα τον αθλητισμό πρέπει να διαρκής και με στοχευμένες ενέργειες. Οι αξίες του “ευ αγωνίζεσθαι” και της ευγενούς άμιλλας διαμορφώνουν υγιείς και ολοκληρωμένες προσωπικότητες.

Μέσα από την άθληση προσφέρουμε στα παιδιά μας τα κίνητρα, τα ερεθίσματα να κτίσουν ουσιώδεις για τη ζωή τους αρχές και αξίες. Η επιμονή, η υπομονή,  η εγκαρτέρηση, η χαρά της νίκης, η αξία της αποτυχίας στο να συνεχίζουν την προσπάθεια και να μην το βάζουν κάτω, αποτελούν αξίες του αθλητισμού που θέλουμε να καλλιεργήσουμε στους νέους μας, αξίες που βρίσκονται ψηλά στην αυτοδιοικητική ατζέντα του συνδυασμού μας.

Μέσα από ένα σχέδιο ανανέωσης και αναβάθμισης των δημοτικών μας υποδομών και των προγραμμάτων άθλησης για κάθε άθλημα ξεχωριστά, αξιοποιώντας τις θετικές ενέργειες που έχουν ήδη δρομολογηθεί για νέες εγκαταστάσεις, θα χτίσουμε την αθλητική παιδεία και το αθλητικό μέλλον της πόλης μας».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μαρούσι, 20 Μαΐου 2019