Η Μ. Πατούλη Σταυράκη, υπ. δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Επ. Γαρδέλη «Μαρούσι μπορείς. Το μέλλον στα χέρια σου» στο Φεστιβάλ χορού των σπουδαστών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού

Το Φεστιβάλ Χορού με τη συμμετοχή των σπουδαστών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, που διοργανώθηκε με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του φετινού κύκλου καλλιτεχνικής δημιουργίας και έκφρασηςπαρακολούθησε ηΜαρίνα Πατούλη Σταυράκη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Μαρούσι μπορείς. Το μέλλον στα χέρια σου».

Με την ευκαιρία της παρουσίας της στις επιδείξεις των σπουδαστών ευρωπαϊκών χορών, ρυθμικής γυμναστικής, μπαλέτου και δημιουργικού χορού αλλά και παραδοσιακών χορών, η κ. Πατούλη, απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα: «Ο πολιτισμός είναι η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας είχε πει ημεγάλη Ελληνίδα Μελίνα Μερκούρη, και παραμένει επίκαιρο όσο ποτέ, αληθινό και αναγκαίο μαζί.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους γονείς τους που τα παροτρύνουν να γεμίσουν δημιουργικά τον χρόνο τους, να αναπτύξουν τα ταλέντα τους. Συγχαρητήρια στους δασκάλους τους που βρίσκονται στο πλευρό τους σε κάθε τους βήμα.

Ο πολιτισμός είναι το θεμέλιο κάθε λαού, έχει συνέχεια, έχει παρελθόν, έχει μέλλον. Ως συνδυασμός «Μαρούσι Μπορείς. Το μέλλον στα χέρια σου» η δημιουργία πολιτισμού μέσα από τα παιδιά μας, η ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας του Δήμου μας, των πολιτιστικών θησαυρών του αλλά και η «πολιτιστική μύηση» των πολιτών αποτελούν προτεραιότητα αλλά και δέσμευσή μας».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μαρούσι, 20 Μαΐου 2019