Η Μ. Πατούλη Σταυράκη, υπ. δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Επ. Γαρδέλη «Μαρούσι μπορείς. Το μέλλον στα χέρια σου» στα εγκαίνια του Ι.Ν. Υπαπαντής του Κυρίου Αγίας Φιλοθέης

Στην ακολουθία των ιερών εγκαινίων, στον καθαγιασμό των Αγίων Τραπεζών Υπαπαντής του Κυρίου και Αγίου Στυλιανού και στην πρώτη Αρχιερατική θεία λειτουργία επί της εγκαινιασθείσας Αγίας Τράπεζας, ιερουργούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου, παρέστη η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Μαρούσι μπορείς. Το μέλλον στα χέρια σου» συνοδευόμενη από τον επικεφαλής του συνδυασμού και συνυποψηφίους της.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της στα εγκαίνια του Ιερού Ναού, η κ. Πατούλη, συνομίλησε με το πλήθος των πιστών, με εκπροσώπους της Ιεροσύνης αλλά και παρακάθησε στο επίσημο γεύμα που ακολούθησε.

Με την ευκαιρία των ιερών εγκαινίων, η κ. Πατούλη, απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα:

«Η πίστη μας είναι η δύναμη μας, μας ενώνει, μας ανυψώνει ως ανθρώπους, μας αφυπνίζει. Είναι χρέος μας ως τοπική αυτοδιοίκηση να είμαστε κοντά στην Εκκλησία και να αναπτύσσουμε κοινές συνεργασίες και δράσεις με στόχο τη στήριξη της κοινωνίας μας, τη στήριξη της νέας γενιάς».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μαρούσι, 20 Μαΐου 2019