Για τα προβλήματα της γειτονιάς των Εργατικών Κατοικιών συζήτησε η Μ. Πατούλη Σταυράκη, υπ. δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Επ. Γαρδέλη «Μαρούσι μπορείς. Το μέλλον στα χέρια σου» με το ΔΣ του Συλλόγου «Άγιος Κωνσταντίνος»

Συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Κωνσταντίνου Αμαρουσίου «Άγιος Κωνσταντίνος» στη γειτονιά των Εργατικών Κατοικιών είχε η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Επαμεινώνδα Γαρδέλη «Μαρούσι μπορείς. Το μέλλον στα χέρια σου».

Στη διάρκεια της συνάντησης, η κ. Πατούλη, ενημερώθηκε από την πρόεδρο του Συλλόγου Ντίνα Κοσμίδου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, κατέγραψε τις ανάγκες και δεσμεύτηκε ότι θα ενεργήσει για την ικανοποίησή τους.

«Στον συνδυασμό μας θέλουμε την ισόρροπη ανάπτυξη των γειτονιών της πόλης μας. Δεν υπάρχουν γειτονιές πρώτης και δεύτερης κατηγορίας και προς αυτή την κατεύθυνση θα εργαστούμε την επόμενη μέρα σε συνεργασία με τους συλλόγους και τους φορείς της πόλης. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε και η συνάντησή μας με τον τοπικό σύλλογο, στη διάρκεια της οποίας μας εκτέθηκαν τα προβλήματα και οι ελλείψεις που εντοπίζονται. Δεσμευτήκαμε ότι κατά άμεση προτεραιότητα θα επιλύσουμε όλα όσα συνδέονται με την καθημερινότητα του πολίτη όπως ασφάλεια, καθαριότητα, ηλεκτροφωτισμός και σε δεύτερο χρόνο θα ασχοληθούμε και με πιο σύνθετα στην επίλυσή τους ζητήματα. Θέλουμε οι κάτοικοι να γνωρίζουν ότι θα είμαστε στο πλευρό τους και μαζί θα βρούμε τις λύσεις δίνοντας νέα πνοή στη γειτονιά των εργατικών κατοικιών».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μαρούσι, 16 Μαΐου 2019