Με τον Σύλλογο Ηπειρωτών συναντήθηκε η Μ. Πατούλη Σταυράκη, υπ. δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Επ. Γαρδέλη «Μαρούσι μπορείς. Το μέλλον στα χέρια σου»

Συνάντηση με γειτονιάς Ηπειρώτικα είχε η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, υποψήφια δημοτική το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Αμαρουσίου και κατοίκους της σύμβουλος με την παράταξη του Επαμεινώνδα Γαρδέλη «Μαρούσι μπορείς. Το μέλλον στα χέρια σου».

Στη διάρκεια της συνάντησης, η κ. Πατούλη, μαζί με τον επικεφαλής, και άλλους υποψηφίους του συνδυασμού, ενημερώθηκαν σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα «Ηπειρώτικα», μεταφέροντας στους παρευρισκομένους τη δέσμευση τους να δρομολογήσουν το συντομότερο δυνατόν την υλοποίηση ενεργειών για την αναβάθμιση της περιοχής μέσα από παρεμβάσεις με ενέργειες του Δήμου αλλά και με τη συνέργεια της Περιφέρειας Αττικής.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η διαμόρφωση του κοινόχρηστου χώρου στη συμβολή των οδών Μιχαήλ Νουάρου και Ίσαρη, σε χώρο αναψυχής με εγκατάσταση αστικού και αθλητικού εξοπλισμού, η αναβάθμιση της δημοτικής συγκοινωνίας που εξυπηρετεί τη γειτονιά διορθώνοντας προβλήματα που συνδέονται με την κυκλοφορία των οχημάτων και τη συχνότητα των δρομολογίων, η βελτίωση των υπηρεσιών καθαριότητας.

Με την ευκαιρία των επαφών της με τους εκπροσώπους του Συλλόγου και κατοίκους της περιοχής κατά την περιήγησή της στη γειτονιά, η κ. Πατούλη, δήλωσε:

«Ο πολιτισμός της καθημερινότητας είναι το Α και το Ω για κάθε πόλη και γειτονιά. Στην κατεύθυνση αυτή δέσμευσή μας είναι να ενισχύσουμε την υπηρεσία καθαριότητας στα Ηπειρώτικα, να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για να εξωραΐσουμε τους κοινόχρηστους χώρους και να δώσουμε λύσεις σε ζητήματα πρώτης προτεραιότητας που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση των κατοίκων στην καθημερινότητά τους αλλά και με την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μαρούσι, 13 Μαΐου 2019