Καλή επιτυχία ευχήθηκε η Μ. Πατούλη Σταυράκη, υπ. δημοτική σύμβουλος με τονσυνδυασμό του Επ. Γαρδέλη «Μαρούσι Μπορείς. Το μέλλον στα χέρια σου»στους υποψήφιους ομιλητές στην εκδήλωση της Β3 και Β4 ΝΟΔΕ της ΝΔ

Στην κοινή εκδήλωση των τοπικών οργανώσεων βορείου τομέα Αττικής Β3 και Β4 Ν.Ο.Δ.Ε της Νέας Δημοκρατίας,με ομιλητές τον Γιώργο Πατούλη, τον Βαγγέλη Μειμαράκη, και τον Μανώλη Κεφαλογιάννη,παραβρέθηκε η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Επαμεινώνδα Γαρδέλη«Μαρούσι Μπορείς. Το μέλλον στα χέρια σου».

Η κ. Πατούλη, έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση των Β3 και Β4 ΝΟΔΕ με αφορμή την ομιλία του υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια Αττικής και συζύγου της Γιώργου Πατούλη.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της,ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους ομιλητές και υποψηφίους στην επικείμενη κάλπη για την αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού και την Ευρωβουλήκαι συνεχάρη τους προέδρους των τοπικών οργανώσεων Β3 και Β4 Χρήστο Σούλη, και ΣπύροΑβραμάκο, για τη διοργάνωση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μαρούσι, 08 Μαΐου 2019