Την Τρίτη 7 Μαΐου  «Όλοι Μπορούμε να Τραγουδήσουμε» νέος κύκλος του επιτυχημένου σεμιναρίου φωνητικής που ο Δήμος προσφέρει δωρεάν στους κατοίκους της πόλης.

Την Τρίτη 7 Μαΐου νέος κύκλος του επιτυχημένου σεμιναρίου φωνητικής που ο Δήμος μας προσφέρει δωρεάν στους κατοίκους της πόλης. Πρόκειται για μια σειρά δίωρων συναντήσεων με την εξαιρετική ερμηνεύτρια, συνθέτρια & πιανίστα Ηρώ, (Ηρώ Λεχουρίτη) στο πλαίσιο διοργάνωσης προγραμμάτων που αφορούν εξειδικευμένες μορφές τέχνης, που προσφέρουν εναλλακτικές μορφές έκφρασης.

Όσοι τα παρακολουθήσουν θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ουσιαστικά την τέχνη του τραγουδιού και να μάθουν πολλά μυστικά του, όπως πώς να ελέγχουν τη φωνή τους μέσα από διάφορες μεθόδους, ατομικές και ομαδικές ασκήσεις και πολλούς αυτοσχεδιασμούς. Οι ενότητες που θα αναλυθούν στο «Όλοι Μπορούμε να Τραγουδήσουμε» αφορούν :

στην ορθοφωνία και τον ρυθμό,

στη σωστή διαχείριση της φωνής και της αναπνοής,

στους τρόπους ερμηνείας καθώς και στο τραγούδι στο θέατρο.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα εξασκηθούν σε ομαδικές ασκήσεις φωνητικής, σε ατομικά αλλά και ομαδικά τραγούδια.

Κάθε Τρίτη, 09:00 – 15:00 (θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας)

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 6822217,  09:00 – 15:00 ή στο e-mail parathyro@0177.syzefxis.gov.gr

Οργάνωση προγράμματος: Σόφη Ζαφρακοπούλου, Αντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΦΙ.Ψ., Δημοτική Σύμβουλος Φιλοθέης – Ψυχικού.  Πηγή ενημέρωσης : κα Σόφη Ζαφρακοπούλου, Αντιπρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ.