Στα εγκαίνια της ανθοκομικής έκθεσης Κηφισιάς ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στα εγκαίνια της 65ης ανθοκομικής έκθεσης Κηφισιάς «Οι κήποι του μέλλοντος» που  πραγματοποιήθηκε στο άλσος Κηφισιάς, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής, της Αυτοδιοίκησης και πλήθους κόσμου.

Ο κ. Πατούλης περιηγήθηκε στην εντυπωσιακή έκθεση και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες για ζητήματα που σχετίζονται με τις αναπτυξιακές προοπτικές της Αττικής.

Σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Η ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς που φέτος συμπληρώνει 65 χρόνια ζωής, αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη και έχει ταυτιστεί με τη φυσιογνωμία της πόλης. Πρόκειται για μία εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά σύγχρονες μεθόδους φυτοπαραγωγής και ανθοκαλλιέργειας που συμβάλλουν και στην ενίσχυση των τοπικών οικονομιών.

Η έκθεση της Κηφισιάς είναι ένας σημαντικός θεσμός όχι μόνο για την Ανθοκομία και την γεωργία αλλά και για το περιβάλλον, την ευζωία, την κοινωνική οικονομία, την βιώσιμη αλλά και την πρωτογενή ανάπτυξη.  Θα στηρίξουμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες σε  όλη την Αττική με στόχο να μεταλαμπαδεύσουμε στη νέα γενιά την ανάγκη σεβασμού και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, που είναι το σπίτι μας».