Μ. Πατούλη-Σταυράκη: Χρέος μας η διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων του Δήμου μας

Επίσκεψη της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με την παράταξη «Μαρούσι Μπορείς – Το μέλλον στα χέρια σου» στους εργαζόμενους των κεντρικών δημοτικών υπηρεσιών

Σε μία συμβολική χειρονομία προς τους εργαζομένους του Δήμου Αμαρουσίου προχώρησε σήμερα, Πέμπτη 2 Μαΐου 2019, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη με αφορμή τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, ενδεικτική της σχέσης καλής συνεργασίας και εμπιστοσύνης που επιθυμεί να οικοδομήσει η δημοτική παράταξη του Επαμεινώνδα Γαρδέλη, «Μαρούσι μπορείς – Το μέλλον στα χέρια σου», μετά τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία της, η κ. Πατούλη επισκέφθηκε τους εργαζόμενους στις κεντρικές υπηρεσίες του Δήμου και, μαζί με τις ευχές της για την εργατική Πρωτομαγιά, σε καθέναν ξεχωριστά προσέφερε από ένα γλαστράκι με άνθη, σύμβολο ελπίδας και αναγέννησης.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής της, η κ. Πατούλη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι εργαζόμενοί μας είναι το παραγωγικό δυναμικό μιας κοινωνίας και είναι χρέος όλων μας – και σε επίπεδο τοπικών κοινωνιών – να συμβάλλουμε ώστε να τους εξασφαλίσουμε το δικαίωμά τους σε σταθερή εργασία, σε  συνθήκες ασφάλειας, αξιοκρατίας και επαγγελματικής εξέλιξης. Μόνο τότε δημιουργούμε δεδομένα υγιούς προόδου και προοπτικής σε μια κοινωνία.

Όλοι εμείς, στον συνδυασμό “Μαρούσι μπορείς – Το μέλλον στα χέρια σου”, επενδύουμε σε σχέσεις καλής συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους εργαζόμενους στον Δήμο μας, μέσα από τη διεκδίκηση και διασφάλιση των δικαιωμάτων τους, με αμοιβαίο όφελος για τους ίδιους και την τοπική μας κοινωνία.

Χρόνια πολλά σε όλους, με αισιοδοξία και πίστη σε ένα καλύτερο εργασιακό αύριο».

 

ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ-ΣΤΑΥΡΑΚΗΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣΜΑΡΟΥΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ-ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΑΛ. ΓΑΡΔΕΛΗΣ

Μαρούσι, 2Μαΐου2019