Συνάντηση Υποψηφίου Δημάρχου  με Δασάρχη Πεντέλης

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Απρ. 2019 συνάντηση του Υποψηφίου Δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης «Για την Πόλη που μας Αξίζει» Κώστα Τίγκα με το Δασάρχη Πεντέλης κ. Ρέππα Αθανάσιο στο Γραφείο του στο Δασαρχείο.

Η συνάντηση είχε σκοπό αφενός να γνωρισθούμε με τον εκπρόσωπο της Δασικής Υπηρεσίας, το Δασάρχη Πεντέλης, ενός Φορέα στον οποίο χωροταξικά ανήκει η προστασία του Υμηττού και αφετέρου να συζητήσουμε θέματα που ενδιαφέρουν το Δήμο μας. Στη συνάντηση παρέστησαν τα στελέχη της  παράταξης Λουκάς Ρίζος, Θεόδωρος Γκλεζάκος  και Σαράντος Χαλούλος.

Στη συνέχεια συναντηθήκαμε με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δασοφυλάκων Ελλάδος κ. Παπαδιά Γεώργιο, με τον οποίο είχαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για θέματα ασφάλειας του Υμηττού.

 

Θέματα που συζητήσαμε μεταξύ των άλλων ήταν:

  • Ο χώρος δημιουργίας της τεράστιας ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ του Δήμου Παπάγου-Χολαργού που είναι ακριβώς ανεβαίνοντας τη Λεωφόρο Κατεχάκη στο ύψος του Παπάγου σε απόσταση περίπου 400 μ. από τα σπίτια, όπου ο Δήμαρχος προτίθεται να δημιουργήσει Σταθμό Μεταμόρφωσης και Προσωρινής Αποθήκευσης Αποβλήτων(ΣΜΑ), Σταθμό Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΣΑΥ) και Μονάδα Κομποστοποίησης των τριών Δήμων (Αγίας Παρασκευής – Ζωγράφου και Παπάγου – Χολαργού).
  • Το γήπεδο ποδοσφαίρου της οδού Κύπρου στου Παπάγου και για τους λόγους της επί τρία και πλέον χρόνια καθυστέρησης στην έγκριση έναρξης των εργασιών.
  • Την επέκταση του Κοιμητηρίου Χολαργού και τον τρόπο έγκρισης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δασάρχη Πεντέλης      κ. Ρέππα Αθανάσιο για τη λεπτομερή ενημέρωση που μας έκανε και να τον συγχαρούμε για τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλει μέσα σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο περιβάλλον.

Δελτίο Τύπου22 Απρ. 2019