Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος σε 371 παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, από το Κοινωνικό Πολυιατρείο Δήμου Αμαρουσίου

Προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο στα παιδιά που φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς πραγματοποίησε το Δημοτικό Κοινωνικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου από την Πέμπτη 28 Μαρτίου έως την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019.

Εθελοντές οδοντίατροι του Πολυιατρείου εξέτασαν 371 παιδιά στο χώρο των Παιδικών Σταθμών, τηρουμένων όλων των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας και κατόπιν έγγραφης συγκατάθεσης των γονέων.

Ο οδοντιατρικός έλεγχος διενεργείται κάθε χρόνο την τελευταία δεκαετία με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, στο πλαίσιο των προγραμμάτων ενημέρωσης και πρόληψης που έχουν καθιερωθεί στο Δήμο Αμαρουσίου για τη διατήρηση και την προαγωγή της υγείας των πολιτών.

Ο προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κου Πέτρου Κόνιαρη, με την εθελοντική συμμετοχή των οδοντιάτρων: Αδάμ Κατερίνας, Βλάχου Μαρίας, Βουρλή Αναστασίας, Διακουμοπούλου Δήμητρας, Κωστόπουλου Δάφνης, Μανέτα Μάριου, Μάγειρου Δημήτριος,  Μιχελάκη Ίριδας, Παλιμετάκη Χριστίνας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαριστεί για την πολύτιμη εθελοντική συμμετοχή τους στο πρόγραμμα πρόληψης του Δημοτικού Πολυϊατρείου, όλους τους γιατρούς που συνέβαλλαν στην επιτυχή υλοποίησή του.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μαρούσι, 17 Απριλίου 2019