Την είχε ως σκλάβα του σεξ και την οδήγησε στην αυτοκτονία

O χορευτής του «σκότους» που την οδήγησε στην κατάθλιψη

Έξι χρόνια του πήρε σε έναν πατέρα να δικαιωθεί, αποδεικνύοντας ότι ένας 71χρονος Ιάπωνας χορευτής που λειτουργούσε ως αρχηγός σέκτας είχε κάνει την κόρη του σκλάβα του σεξ, την οδήγησε στην αυτοκτονία.

Ο Αμερικανός Τίμπορ Στερν,  ξόδεψε 500.000 δολάρια σε δικαστικά έξοδα,  για να κερδίσει την αγωγή σε βάρος του Κατσούρα Καν σε δικαστήριο της Φλόριντα και πλέον αναμένει την επιδίκαση αποζημίωσης.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 70χρονος Τίμπορ Στερν κατήγγειλε ότι η κόρη του Σάρον γνώρισε τον 71χρονο γκουρού του ιαπωνικού παραδοσιακού “χορού του σκότους” μπούτο το 2007, όταν μετακόμισε μαζί με σύζυγό της Τοντ Σίγκελ στο Κολοράντο. Η Σάρον που είχε αποφοιτήσει από την σχολή καλών τεχνών του Μαϊάμι γράφτηκε στο Πανεπιστήμιο Naropa για να κάνει μεταπτυχιακό. Εκεί γνώρισε τον Καν, ο οποίος παρέδιδε μαθήματα του χορού μπούτο, ζητώντας από τους μαθητές του “να βουτήξουν στο σκοτάδι της ψυχής τους”.

Το 2009 η Σάρον χώρισε τον σύζυγό της, πήρε απόσταση από την οικογένεια της και άρχισε να ακολουθεί τον Ιάπωνα χορευτή ανά τον κόσμο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα έγινε σκλάβα του σεξ και ο Καν την ταπείνωνε και την κακοποιούσε σωματικά και ψυχικά. Το 2011 ταξίδεψε μαζί του στην Κοπεγχάγη, όπου συμμετείχε σε οργάνωση που ήταν γνωστή για τη χρήση ναρκωτικών και την πορνεία.

Η γυναίκα κατέληξε σε ψυχιατρική κλινική και παρά τις προσπάθειες της οικογένειας της να την απομακρύνουν εκείνη το έσκαγε για να συναντήσει τον Καν. Στις 4 Ιανουαρίου του 2012 εκείνος την απέρριψε, γράφοντας της σε email ότι έπρεπε “να συνεχίσει το ταξίδι της σε άλλο κόσμο” και η Σάρον αυτοκτόνησε.