“Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας διοργάνωσε ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης”

O Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Εθελοντισμού διοργάνωσε και εφέτος σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (21 ΟΤΑ) την Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας από τις 26 ως τις 29 Μαΐου.

 

 

Οι δράσεις είναι σχεδιασμένες από έμπειρους εκπαιδευτικούς και ειδικούς συγκοινωνιολόγους του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) “Πάνος Μυλωνάς”, ο οποίος διαθέτει την έγκριση και του Υπουργείου Παιδείας.

Το Ινστιτούτο “Πάνος Μυλωνάς” έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα προσομοιώσεις ανατροπής οχήματος και πρόσκρουσης σε πάνω από 10.000 μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Όπως έχω πει πολλές φορές, η Νέα Γενιά της πόλης μας αποτελεί την πρώτη προτεραιότητά μας. Για αυτό τον λόγο αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία και κάθε συνεργασία για να συμβάλλουμε ως Δήμος στην ανάπτυξη της γνώσεών τους και της διαμόρφωσης συνείδησης υπεύθυνου πολίτη.

Σε αυτό το πλαίσιο διοργανώνουμε και εφέτος μαζί με τον Σύνδεσμο την Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνεργάστηκαν για τη διοργάνωσή της».

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λυκόβρυση – Πεύκη, 3 Απριλίου 2019