Με τον πιο αισιόδοξο και δημιουργικό τρόπο αποχαιρετά το 2025 ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης, προσφέροντας ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που αγκάλιασε κάθε ηλικία και γέμισε την πόλη με χαμόγελα και μουσική.

Ένα γεμάτο εορταστικό διήμερο Η αρχή έγινε τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου, με το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης να κατακλύζεται από εκατοντάδες παιδιά και γονείς που απόλαυσαν μια μοναδική παράσταση θεάτρου σκιών. Η μέρα συνεχίστηκε σε μουσικούς ρυθμούς με live πρόγραμμα στην πλατεία Σοφούλη, ενώ η αυλαία της Δευτέρας έπεσε με μια συγκινητική εκδήλωση αφιερωμένη στην “τρίτη ηλικία”. Περισσότερα από 250 μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας διασκέδασαν στην καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη γιορτή τους, στέλνοντας μηνύματα χαράς και ζωντάνιας.

Τη σκυτάλη πήρε η Τρίτη 30 Δεκεμβρίου, με το Δημοτικό Θέατρο να μετατρέπεται σε έναν χώρο τεχνολογίας και φαντασίας. Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στη διαδραστική παιδική παράσταση «Α.Ι. Βασίλης», μια σύγχρονη ματιά στο πνεύμα των Χριστουγέννων που ενθουσίασε το κοινό.

Μεγάλο Φινάλε για το 2025 Σήμερα, Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου, η χρονιά ολοκληρώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Στις 12:00 το μεσημέρι, η καρδιά της πόλης “χτυπά” στην πλατεία Σοφούλη.

Ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι περιμένει όλα τα παιδιά της Πεύκης, με πολλές εκπλήξεις, δώρα και εορταστική διάθεση, για να υποδεχθούμε το νέο έτος με το πιο δυνατό χειροκρότημα!






