Άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια στην είσοδο του καταστήματος Jumbo στο Μαρούσι τα ξημερώματα , προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές από την έκρηξη.
Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου. Από την έκρηξη και τη φωτιά προκλήθηκαν φθορές στην είσοδο του κτιρίου και σε μια διακοσμητική φιγούρα.
Όταν έφτασαν οι πρώτες πυροσβεστικές δυνάμεις, διαπίστωσαν ότι πυκνός καπνός είχε απλωθεί στο εσωτερικό του καταστήματος και ξεκίνησαν άμεσα την επιχείρηση κατάσβεσης.
Συνολικά, στο σημείο επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 7 οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά προτού επεκταθεί. Για περίπου μισή ώρα, η κυκλοφορία στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου διεξαγόταν μόνο από μία λωρίδα.