Πρόγραμμα επόμενων καθαρισμών ρεμάτων στον Δήμο Πεντέλης
Ο Δήμος ενημερώνει τους πολίτες ότι, στο πλαίσιο των δράσεων πρόληψης και θωράκισης της περιοχής μας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, συνεχίζονται οι καθαρισμοί ρεμάτων με στόχο την απομάκρυνση εύφλεκτης ύλης, σκουπιδιών και απορριμμάτων και τη διατήρηση της αντιπλημμυρικής προστασίας και του φυσικού κάλλους.
Το Σάββατο 18 Μαΐου έχει προγραμματιστεί δράση καθαρισμού του ρέματος Ζωοδόχου Πηγής, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι καθαρισμοί του ρέματος κάτω από το Κοιμητήριο Μελισσίων και του ρέματος Καλλισσίων, για τα οποία θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση προκειμένου να συμμετέχουν δημότες και εθελοντές που επιθυμούν.
Η Δήμαρχος Νατάσσα Κοσμοπούλου δήλωσε:
« Λειτουργούμε με σχέδιο και ευθύνη. Επενδύουμε στην πρόληψη, και παρεμβαίνουμε εγκαίρως και συνεργαζόμαστε με τους αρμόδιους φορείς, γιατί πάνω απ’ όλα είναι η ασφάλεια των πολιτών και η προστασία του φυσικού μας πλούτου».
Δελτία Τύπου 07/05/2025