Συνελήφθη στην Αττική Οδό ένας 28χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος, στην προσπάθειά του να αποφύγει έλεγχο, τραυμάτισε δύο αστυνομικούς. Ο δράστης δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, καθώς αυτό του είχε αφαιρεθεί προηγουμένως για έναν χρόνο.
Λεπτομέρειες του Περιστατικού:
Τόπος/Χρόνος: Οδικό τμήμα της Αττικής Οδού (περιοχή Μεταμόρφωσης), το πρωί της Πέμπτης.
Συμπεριφορά: Ο 28χρονος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας και χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης.
Επίθεση: Όταν του έγινε σήμα για έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα, παρέσυρε έναν αστυνομικό, τραυματίζοντάς τον, και στη συνέχεια προσέκρουσε σε άλλη μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και δεύτερος αστυνομικός.
Νομικές Συνέπειες και Παρελθόν:
Δικογραφία: Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για:
Βία κατά υπαλλήλων (και δικαστικών προσώπων).
Επικίνδυνη οδήγηση.
Απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.
Μη συμμόρφωση σε σήμα στάσης.

Υποτροπή: Το δίπλωμα του είχε αφαιρεθεί στις 27-10-2025 από το Α.Τ. Καματερού για 365 ημέρες, επειδή οδηγούσε χωρίς άδεια αντίστοιχης κατηγορίας.
Ποινές: Του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 865 ευρώ και νέα αφαίρεση άδειας για 425 ημέρες λόγω της υποτροπής.
Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ελέγχων της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό οχημάτων χωρίς πινακίδες. Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, βεβαιώθηκαν συνολικά 38 παραβάσεις και αφαιρέθηκαν άδειες και πινακίδες κυκλοφορίας.

