Νίκος Μπάμπαλος : Το έργο θα γίνει με ίδιους πόρους χάρη στο καλό νοικοκυριό στα οικονομικά του Δήμου, που μας επιτρέπει να γυρίσουμε πίσω με έργο τα χρήματα των δημοτών.
Στο αμέσων διάστημα θα ξεκινήσουμε ακόμα μια εκστρατεία βελτίωσης του οδικού δικτύου με πολλές ασφαλτοστρώσεις και επιδιορθώσεις προβληματικών σημείων στα πεζοδρόμια της πόλης.
Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος τόνισε:
«Υπέγραψα την σύμβαση για να ξεκινήσει η μεγάλη εργολαβία των 4 εκατομμυρίων με την οποία, το επόμενο διάστημα, θα ξεκινήσουμε ακόμα μια εκστρατεία βελτίωσης του οδικού δικτύου με πολλές ασφαλτοστρώσεις και επιδιορθώσεις προβληματικών σημείων στα πεζοδρόμια της πόλης. Ένα έργο που θα γίνει με ίδιους πόρους χάρη στο καλό νοικοκυριό στα οικονομικά του Δήμου, που μας επιτρέπει να γυρίσουμε πίσω με έργο τα χρήματα των δημοτών.
Στις παρεμβάσεις που θα γίνουν θα υπολογίσουμε τα αιτήματά σας και, βέβαια, τις υποδείξεις της Τεχνικής Υπηρεσιάς. Το Ηράκλειο προχωράει μπροστά με έργο στην πράξη, με έργο ουσίας, με έργο για την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών.»
