Με λαμπρότητα ο πανηγυρικός Εσπερινός και η Λιτανεία της Εικόνας της Οσίας Ανθούσης στην Ανθούσα, παρουσία του Δημάρχου Παλλήνης, κ. Αηδόνη.
Με ιδιαίτερη κατάνυξη και την πρέπουσα εκκλησιαστική λαμπρότητα τελέστηκε το Σάββατο 12/7 ο πανηγυρικός Εσπερινός και η καθιερωμένη λιτανεία της ιεράς εικόνας της Οσίας Ανθούσης, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ανθούσας παρουσία τους ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Χρήστου Αηδόνη.
Ακολούθησε η λιτανεία της ιεράς εικόνας στους δρόμους της Ανθούσας, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Παλλήνης και πλήθους ευσεβών πιστών.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν την Κυριακή 13 Ιουλίου με την τέλεση της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας στον ίδιο Ιερό Ναό, με τη συμμετοχή πλήθους προσκυνητών, οι οποίοι προσήλθαν να τιμήσουν τη μνήμη της Οσίας Ανθούσης και να λάβουν την ευλογία της.
Στην ιερή ακολουθία, η οποία συγκέντρωσε πλήθος πιστών, παρευρέθηκαν:
Ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Χρήστος Αηδόνης, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ανατολικής Αττικής, κ. Βασίλης Οικονόμου, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Γιώργος Μουρτζιάπης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τεχνικών Υπηρεσιών και προμηθειών, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων και Ψηφιακής Πολιτικής, κ. Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης, ο Πρόεδρος της Δ.Ε Ανθούσας, κ. Νίκος Μιγλάκης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πράσινης Οικονομίας και Ανακύκλωσης, κ. Κώστας Στρίκος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Εθελοντισμού, κ Αριστείδης Τουρκάκης, o Τσιναροπουλος Χρήστος και η Τζούλης Ελένη, Κοινοτικοί Σύμβουλοι Δ.Ε Ανθούσας και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.
