Έργο «Επεκτάσεις και αποκαταστάσεις υφιστάμενων αγωγών ακάθαρτων και ομβρίων» στο Πολύδροσο (επί της Πηγάσου)
Μετά την περιοχή του Ψαλιδίου, του Σωρού, του Πολυδρόσου (Ρογκάκου), του Αγίου Θωμά το έργο “Επεκτάσεις και αποκαταστάσεις υφιστάμενων αγωγών ακάθαρτων και ομβρίων” εκτελείται αυτές τις ημέρες εκ νέου στην περιοχή του Πολυδρόσου και συγκεκριμένα επί της οδού Πηγάσου. Ειδικότερα στο σημείο αυτό πραγματοποιούνται εργασίες αντιπλημμυρικής θωράκισης.
Το έργο αυτό πραγματοποιείτε με ιδίους πόρους του Δήμου σε διάφορα σημεία της πόλης το οποίο επιβλέπει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Επαμεινώνδας Γαρδέλης και από τις τεχνικές υπηρεσίες .
O Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου τόνισε:
« Ανάμεσα στα πολλά άλλα, έργο αντιπλημμυρικής θωράκισης, λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες στο Πολύδροσο επί της οδού Πηγάσου. Το έργο αυτό εκτελείται με ιδίους πόρους του Δήμου σε διάφορα σημεία της πόλης και αποτελεί μία φυσική συνέπεια του οικονομικού νοικοκυρέματος, αλλά και υλοποίηση της δέσμευσής μας, για την πενταετία των μεγάλων έργων στο Μαρούσι μας. Συνεχίζουμε με σχέδιο και αποφασιστικότητα»
