Δύο ανήλικοι νεαροί ξυλοκόπησαν 50χρονο και τον χτύπησαν ακόμη και με πατίνι – Το θύμα έχει αιμάτωμα στο κεφάλι και είναι διασωληνωμένο
Έξω από δημοτικό σχολείο των Γλυκών Νερών δύο νεαροί πλησίασαν έναν 50χρονο και τον χτύπησαν άγρια ακόμη και με πατίνι . Ο άνδρας δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι με τους δράστες να τον εγκαταλείπουν αιμόφυρτο. Το θύμα νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στον Ευαγγελισμό.
Μάρτυρες λένε πως του προσφέραν τις πρώτες βοήθειες οι περίοικοι και το ασθενοφόρο άργησε έκανε μισή περίπου ώρα για να τον παραλάβει. Έβγαιναν αίματα από το κεφάλι του, ήταν γυρισμένος στο πλάι και έπεφτε λίγο αίμα από τη μύτη του, ίσως από το κεφάλι… Τα δόντια του είχαν σπάσει και πάθαινε επιληπτικές κρίσεις. Δεν είχε τις αισθήσεις του είπε κάτοικος της περιοχής.
Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής. Οι αστυνομικοί συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες για να καταλήξουν στην ταυτότητα των δραστών.