Σταθερά βήματα αξιοποίησης και αναβάθμισης της δημοτικής περιουσίας του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης
Ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης συνεχίζει με συνέπεια την πολιτική αξιοποίησης και αναβάθμισης της δημοτικής περιουσίας, με στόχο τη δημιουργία σταθερών εσόδων και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.
Καθημερινά, συνεργεία του Δήμου εργάζονται συστηματικά εντός των δημοτικών κτηρίων, φροντίζοντας για τη συντήρηση και την αισθητική και λειτουργική αναβάθμισή τους. Ειδικότερα, ολοκληρώνεται η ανακαίνιση του ακινήτου επί της οδού Αγωνιστών 6, με στόχο την αξιοποίησή του μέσω μίσθωσης, γεγονός που θα αποφέρει σταθερά και σημαντικά έσοδα για τον Δήμο.
Ταυτόχρονα, τοποθετείται υπερσύγχρονος φωτισμός στο εσωτερικό του κτήματος Τζερμιά, με στόχο την κατάλληλη διαμόρφωση του χώρου ώστε να φιλοξενεί εκθέσεις έργων τέχνης υψηλής ποιότητας και αισθητικής.
Παράλληλα, προχωρούν εντατικά οι εργασίες προετοιμασίας για τη διεξαγωγή του 45ου Φεστιβάλ Παιδιού στο Άλσος Βαρβαρέσου, ενός θεσμού που προάγει τον πολιτισμό και ενισχύει τη συμμετοχή των νέων και των οικογενειών στη ζωή της πόλης.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε:
«Η αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας αποτελεί στρατηγική μας προτεραιότητα. Κάθε έργο αναβάθμισης δεν είναι απλώς μια τεχνική παρέμβαση, αλλά μια επένδυση στο μέλλον του Δήμου και των πολιτών του. Η ολοκλήρωση της ανακαίνισης του ακινήτου στην οδό Αγωνιστών 6 ενισχύει την αναπτυξιακή μας πορεία, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε να στηρίζουμε διαχρονικούς θεσμούς, όπως το Φεστιβάλ Παιδιού, που ενώνουν την τοπική κοινωνία.»

Δελτία Τύπου 17 Μάι 2025