Βράβευση μαθητών για τις πασχαλινές κάρτες του Δημάρχου Νέας Ιωνίας Παναγιώτη Μανούρη
Σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου η ζεστή τελετή βράβευσης των τριών μαθητών των σχολείων της πόλης μας, των οποίων οι πασχαλινές ζωγραφιές επιλέχθηκαν για να κοσμήσουν τις φετινές ευχετήριες κάρτες του Δημάρχου Παναγιώτη Μανούρη.
Η πρωτοβουλία αυτή, με αφορμή τη μεγάλη γιορτή του Πάσχα, είχε σκοπό να αναδείξει τη δημιουργικότητα και την αυθεντική έκφραση των παιδιών, μεταφέροντας το χαρμόσυνο μήνυμα της Αγάπης, της Ελπίδας και της Ομορφιάς μέσα από τα δικά τους μάτια.
Περισσότεροι από 400 μαθητές ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό και έστειλαν έργα τους , μετά από σχετική πρόσκληση του Δήμου, στα Νηπιαγωγεία και στα Δημοτικά Σχολεία της Νέας Ιωνίας.
Τα παιδιά συνοδεύονταν από τους γονείς τους, οι οποίοι, όπως και οι εκπαιδευτικοί τους, συνεχάρησαν θερμά τον Δήμαρχο για την ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία, που δίνει βήμα έκφρασης στα παιδιά και ενισχύει τον δεσμό τους με την τοπική κοινωνία.
Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Μανούρης συνεχάρη τα παιδιά για το ταλέντο και τη φαντασία τους και ευχαρίστησε θερμά γονείς και εκπαιδευτικούς για τη στήριξή τους, τονίζοντας ότι η Παιδεία αποτελεί διαχρονική προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή και πως ο Δήμος θα παραμένει σταθερά δίπλα στη σχολική κοινότητα.
Στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Μ. Κουλουριώτη, Γ. Τσομπανίδου, Β. Γεωργιάδου, Γ. Στέφας και Ν. Δακουτρός.
Ο Δήμος Νέας Ιωνίας ευχαριστεί θερμά τις επιχειρήσεις που συνέβαλαν στη βράβευση με τις ευγενικές τους προσφορές: Την εταιρεία «Έπιπλα Τηνιακός», το κατάστημα υποδημάτων «Πενταύρας», το εστιατόριο «Χελώνα» και το ζαχαροπλαστείο «Μιχάλης».
Η Δημοτική Αρχή εύχεται σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, με υγεία, ειρήνη και δημιουργικότητα. Το φως του Πάσχα λάμπει πιο δυνατά όταν καθρεφτίζεται στο χαμόγελο ενός παιδιού.
Δελτία Τύπου Νέα Ιωνία 17/4/2025