Μεταμόρφωση: Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το 10ο Νηπιαγωγείο Μεταμόρφωσης

Μεταμόρφωση: Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το 10ο Νηπιαγωγείο Μεταμόρφωσης.
Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το 10ο Νηπιαγωγείο Μεταμόρφωσης

Υπεγράφη χθες στην ΚΤΥΠ η χρηματοδότηση της σύμβασης ανάθεσης εκπόνησης της μελέτης για την κατασκευή του 10ου Νηπιαγωγείου (επί της οδού Σητείας), ύψους 114.050,049 Ευρώ.

Η σύμβαση υπεγράφη από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΤΥΠ, κ. Θανάση Γιάνναρη, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργου Πατούλη, του Προέδρου του ΔΣ της ΚΤΥΠ, κ. Τίμου (Τιμολέοντας) Κατσίπου, της Αντιπεριφερειάρχη του Β. Τομέα, κας Λουκίας Κεφαλογιάννη και του Δημάρχου Μεταμόρφωσης, Στράτου Σαραούδα.

Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, δήλωσε σχετικά:

«H σημερινή ημέρα είναι σημαντική τόσο πρακτικά, όσο και συμβολικά. Πρακτικά γιατί το 10ο Νηπιαγωγείο ο τόπος μας το χρειάζεται και συμβολικά επειδή πρόκειται για ένα ακόμη «κολλημένο» έργο, του οποίου η υλοποίηση φάνταζε όνειρο θερινής νυκτός. Και όμως, με σχέδιο, δουλειά και διεκδίκηση καταφέραμε αρχικά να κερδίσουμε από το Υπουργείο Παιδείας την αναγνώρισή του από μονοθέσιο σε τετραθέσιο. Και σήμερα να εξασφαλίσουμε από την Περιφέρεια Αττικής τη χρηματοδότησή του, αρχικά για τη μελέτη και έπειτα για την κατασκευή του. Μια εξέλιξη που εξασφαλίζει ότι το έργο θα γίνει. Και ότι η πόλη μας θα αποκτήσει και ένα νέο σύγχρονο νηπιαγωγείο. Ευχαριστώ όλους συνέβαλλαν στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας. Συνεχίζουμε»!