Μαρούσι:  Ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Επαμεινώνδα Γαρδέλη με τον συνδυασμό του Δημάρχου Αμαρουσίου

Μαρούσι:  Ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Επαμεινώνδα Γαρδέλη με τον συνδυασμό του Δημάρχου Αμαρουσίου
Ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Επαμεινώνδα Γαρδέλη με τον συνδυασμό του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου «Το Μαρούσι Ψηλά!»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου καλωσορίσε στην ομάδα του Συνδυασμού «Το Μαρούσι Ψηλά!» τον Δημοτικό Σύμβουλο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης  “Μαρούσι Μπορείς”,  τον σύμβουλο επιχειρήσεων  Επαμεινώνδα Γαρδέλη.

 Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Ο Επαμεινώνδας Γαρδέλης με μακρότατη εμπειρία στα αυτοδιοικητικά και με σημαντική προϋπηρεσία σε θέσεις ευθύνης στον Δήμο μας, συμπορεύεται μαζί μας με κοινό στόχο που είναι και το σύνθημά μας, «Το Μαρούσι Ψηλά!». Η συνεργασία με τον Επαμεινώνδα και κατά συνέπεια και με την Δημοτική του Παράταξη, αποδεικνύει πως έχουμε την ικανότητα και τη βούληση να συνθέτουμε δυνάμεις, να κερδίζουμε με την στάση μας την εμπιστοσύνη όχι μόνο των συμπολιτών μας αλλά και των συναδέλφων μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, δημιουργώντας κλίμα αισιοδοξίας και προοπτικής για την πόλη μας. Η ομάδα που δημιουργούμε είναι πολύ δυνατή και είναι η εγγύηση για να πάει το Μαρούσι μας ακόμη πιο Ψηλά!».

Μαρούσι:  Ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Επαμεινώνδα Γαρδέλη με τον συνδυασμό του Δημάρχου Αμαρουσίου

Σας παραθέτουμε την επιστολή του Επαμεινώνδα Γαρδέλη: 

Αξιότιμοι κύριοι,

Με τη παρούσα επιστολή μου, θα ήθελα να εκφράσω τη πρόθεση μου να θέσω  υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΨΗΛΑ του υποψηφίου και νυν Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου .Γεννήθηκα στη πόλη του Αμαρουσίου το 1959 όπου και  διαμένω μόνιμα. Βασικό μου έρεισμα για την απόφαση αυτή ήταν και είναι η αγάπη μου για τη πόλη που μεγάλωσα και ζω καθώς και η οικογενειακή μου ιστορία και η προσφορά μου στη πόλη του Αμαρουσίου.

Ο πρώτος κοινοτάρχης της πόλης του Αμαρουσίου ήταν ο Κωνσταντίνος Γαρδέλης. Το 1959 ο αείμνηστος πατέρας μου Αλέξανδρος Γαρδέλης  μετά την αποστράτευση του από την ένδοξη πολεμική μας αεροπορία ως ιπτάμενος εκλέγεται για πρώτη φορά Δήμαρχος Αμαρουσίου. Το 1964 επανεκλέγεται με ποσοστό 68%και παραμένει δήμαρχος έως το έτος 1967 οπού και παύεται  από τη χούντα των συνταγματαρχών. Κατά τη περίοδο της δικτατορίας ανέπτυξε έντονη αντιστασιακή δράση και  με την παλινόρθωση  της Δημοκρατίας το 1974 επανεκλέγεται για τρίτη συνεχόμενη φορά Δήμαρχος της πόλης. Ενώ από το 1978 έως και το 1995 που απεβίωσε διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος με τη παράταξη του αείμνηστου Δημητρίου Κοτζία.

Ξεκινώντας τη προσωπική μου διαδρομή έχοντας ως βίωμα και παρακαταθήκη τη προσφορά της οικογένειας μου, τελείωσα  το εξατάξιο γυμνάσιο και για ένα χρόνο παρακολούθησα μαθήματα δημοσιογραφίας στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας που μόλις είχε ιδρυθεί. Από το έτος 1978 έως και το έτος 1983 σπούδασα στην Αγγλία Μάρκετινγκ και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Από το 1983 έως και το 1985 υπηρέτησα τη θητεία μου στο ένδοξο σώμα της πολεμικής αεροπορίας ως Σμηνίας Υλικονόμος. Από το έτος 1985 έως και σήμερα διαδοχικά, εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα και ταυτοχρόνως διατηρώ ατομική επιχείρηση συμβούλου επιχειρήσεων.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκινάει το 1997, όπου κατήρτισα ανεξάρτητο συνδυασμό στις δημοτικές εκλογές του 1998, λαμβάνοντας ποσοστό 4,6 % ανάμεσα σε 7 συνδυασμούς, εκλεγόμενος για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος.

Ξεκινώντας τη προσπάθεια μου αυτή απέδειξα περίτρανα στους πολίτες του Αμαρουσίου με την ενεργό δράση μου και τη πληθώρα δημοσιευμάτων μου στον τοπικό τύπο ότι όταν ο πολίτης ενδιαφέρεται πραγματικά για τα κοινά πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο. Το έτος 2002 με συναίσθηση καθήκοντος και ευθύνης , στήριξα την υποψηφιότητα του κυρίου Κωνσταντίνου Ρώτα (υποψήφιος ΝΔ) όπου και εκλέχθηκα πρώτος δημοτικός σύμβουλος.

Το έτος 2006 συνεργαζόμενος με τον υποψήφιο Γεώργιο Πατούλη επανεκλέγομαι πρώτος δημοτικός σύμβουλος. Στις εκλογές του 2011 με τον ίδιο συνδυασμό επανεκλέγομαι δεύτερος δημοτικός σύμβουλος ενώ στις εκλογές 2014 ξανακερδίζω την πρωτιά στις προτιμήσεις των Μαρουσιωτών.

Κατά τη περίοδο δημαρχίας του Γιώργου Πατούλη έχω διατελέσει

Πρόεδρος του πνευματικού κέντρου Δήμου Αμαρουσίου

Πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης εκπαίδευσης

Μέλος του Δ.Σ της επιχείρησης τεχνολογίας

Μέλος του Δ.Σ του οργανισμού περιβάλλοντος

Μέλος του Δ.Σ του σπαθάρειου μουσείου

Αντιδήμαρχος δημοτικής αστυνομίας,ειδικού σώματος,Κεπ,λαικών αγορών κλπ.

Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και αποξίλωσης διαφημιστκών πινακίδων

Δύο θητείες εκλεγμένος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου

Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντός.

Το 2019 επικεφαλής του συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ,εκλέγομαι μαζί την συνάδελφο μου κυρία Μαρίνα Σταυράκη -Πατούλη δημοτικός σύμβουλος ,μετά δε την παραίτηση της κυρίας Πατούλη ο κύριος Παναγιώτης Καπνόριζας είναι ο νέος δημοτικός σύμβουλος .

Διατυπώνοντας την άποψη μου έχω να δηλώσω τα κάτωθι:

Η κρισιμότητα αυτών των δημοτικών εκλογών επιβάλλει σε όλους μας, σύνεση, σοβαρότητα, υπευθυνότητα μα πάνω απ όλα ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Οι δημοτικές εκλογές είναι κατ’ εξοχήν  εκλογές των δημοτών και όχι χρωματισμός των κομμάτων στο γεωγραφικό χάρτη. Όλοι μας επιλέγουμε εκείνους που θεωρούμε πως είναι ικανοί και προπάντων ”καθαροί” για τη διαχείριση των τοπικών θεμάτων.

Η υποψηφιότητα μου ως δημοτικού συμβούλου , έχει έρεισμα πρωτίστως στο γεγονός ότι αγαπάω την πόλη που γεννήθηκα και ζω, τη πολλή μεγάλη εμπειρία σε θέματα διοίκησης και την αποδοχή των συμπολιτών μου ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων. Με λίγα λόγια  έχω καταθέσει την ικμάδα των ωραιότερων μου χρόνων προσφέροντας στα κοινά.

Η απόφαση της συμπόρευσης μου με τον συνδυασμό ΜΑΡΟΥΣΙ ΨΗΛΑ του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου έγινε αφού πρώτα κατά τα τέσσερα χρόνια στα έδρανα της ελάσσονος αντιπολίτευσης ,πολλές από τις προτάσεις μου έγιναν δεκτές καθώς και παρατηρήσεις που διατύπωσα στα δημοτικά συμβούλια εισακούστηκαν .

Θεωρώ ότι η σοβαρότητα ,η ειλικρίνεια ,καθώς και η ανοικτή αντίληψη του Δημάρχου ,με οδήγησαν στην απόφαση της συμπόρευσης μαζί για το καλό της πόλης μας και των δημοτών μας .

 

Με εκτίμηση

Επαμεινώνδας Αλεξάνδρου Γαρδέλης Σύμβουλος επιχειρήσεων Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αμαρουσίου

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μαρούσι 31 Μαΐου 2023