Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα Πρωτομαγιά επισκέφτηκε την Κηφισιά και μίλησε σε πολίτες

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα Πρωτομαγιά επισκέφτηκε την Κηφισιά και μίλησε σε πολίτες
Σήμερα Πρωτομαγιά και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε την Κηφισιά και μίλησε σε πολίτες.

Ο Κυριάκος  Μητσοτάκης τόνισε πως τελικά από ότι φαίνεται ότι η ΝΔ είναι με την Πρωτομαγιά και ο Τσίπρας είναι με την Πρωταπριλιά γιατί από ψέματα άλλο τίποτα»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα Πρωτομαγιά επισκέφτηκε την Κηφισιά και μίλησε σε πολίτες
Στην ομιλία του ο Κυριάκος  Μητσοτάκης στην Κηφισιά μιλώντας σε πλήθος κόσμου εξήγησε πως:

 «Θέλω μόνο να κάνω την αντίστιξη μεταξύ ενός κόμματος το οποίο έχει ένα κοστολογημένο και μελετημένο πρόγραμμα και μιας αξιωματικής αντιπολίτευσης η οποία υπόσχεται παροχές που ξεπερνούν τα 70 δισ. χωρίς να λέει τίποτα άλλο συγκεκριμένο, αναζητώντας και πάλι να κοροϊδέψει τους πολίτες, όπως το έκανε το 2015. Τους απαντώ εδώ, από το Βόρειο Τομέα, από την Κηφισιά, ότι το 2023 δεν είναι 2015. Οι πολίτες έπαθαν και έμαθαν. Δεν θέλουν δεύτερη φορά στη συμφορά. Θα δώσουν δεύτερη εντολή στην προκοπή. Και αυτό το μήνυμα, ειδικά εδώ από το Βόρειο Τομέα, θα το στείλουμε και θα το στείλουμε με τρόπο εκκωφαντικό. Είναι ένα μήνυμα δημοκρατικής εγρήγορσης.  (…) Και μιας σήμερα είναι Πρωτομαγιά, ημέρα των εργαζόμενων είναι ίσως και μία ευκαιρία να σκεφτούμε ποιο είναι το κόμμα, ποια είναι η παράταξη, ποια είναι η κυβέρνηση που αγωνίστηκε για τα συμφέροντα των εργαζόμενων. Ποιοι είναι αυτοί που αύξησαν το βασικό μισθό κατά 20% και τον πήγαν 780 ευρώ. Ποιοι είναι αυτοί που εισήγαγαν την ψηφιακή κάρτα εργασίας για να μπορέσουν όλες οι υπερωρίες να καταγράφονται. Ποιοι είναι αυτοί που αύξησαν τις άδειες μητρότητας και πατρότητας για πρώτη φορά. Για πρώτη φορά έχουμε άδεια πατρότητας. Ποιοι είναι αυτοί που ενίσχυσαν τους ελέγχους στην αγορά εργασίας.»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα Πρωτομαγιά επισκέφτηκε την Κηφισιά και μίλησε σε πολίτες

Σας παραθέτουμε τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του Πρωθυπουργού στην Κηφισιά:

 «Μιας και σήμερα είναι Πρωτομαγιά -η μέρα των εργαζομένων- είναι ίσως και μια ευκαιρία να σκεφτούμε τελικά ποιο είναι το κόμμα, ποια είναι η παράταξη, ποια είναι η κυβέρνηση που αγωνίστηκε για τα συμφέροντα των εργαζόμενων. Ποιοι είναι αυτοί, που αύξησαν τον βασικό μισθό κατά 20% και τον πήγαν στα 780 ευρώ. Ποιοι είναι αυτοί που εισήγαγαν την ψηφιακή κάρτα εργασίας για να μπορέσουν όλες οι υπερωρίες να καταγράφονται. Ποιοι είναι αυτοί που αύξησαν τις άδειες μητρότητας και πατρότητας, για πρώτη φορά. Για πρώτη φορά έχουμε άδεια πατρότητας. Ποιοι είναι αυτοί, που ενίσχυσαν τους ελέγχους στην αγορά εργασία. (…)Η χώρα θα αποκτήσει επενδυτική βαθμίδα την επόμενη ημέρα που η ΝΔ θα καταγάγει νίκη στις εκλογές. Γιατί χρειαζόμαστε σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση που θα συνεχίσει τη δουλειά με ένα κοστολογημένο πρόγραμμα. (…) Το 2023 δεν είναι 2015.

Οι πολίτες έπαθαν και έμαθαν. Δεν θέλουν δεύτερη φορά τη συμφορά, θα δώσουν δεύτερη εντολή στην προκοπή, συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και δεσμεύτηκε ότι η επόμενη 4ετία με κυβέρνηση τη ΝΔ θα είναι η 4ετία με καλύτερους μισθούς . (…) Έβλεπα -ίσως τα είδατε και εσείς- τα σποτάκια της διαφημιστικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ, γκρίζο και μαύρο παντού. Και αναρωτιέμαι αν αυτή είναι η Ελλάδα την οποία βιώνουν σήμερα οι Έλληνες πολίτες. Η απάντηση είναι “όχι”, φίλες και φίλοι. Η Ελλάδα του γκρίζου και της μιζέριας ήταν η δική τους Ελλάδα που την αφήσαμε για τα καλά πίσω το 2019. Η δική μας Ελλάδα είναι πιο αισιόδοξη, πιο φωτεινή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα Πρωτομαγιά επισκέφτηκε την Κηφισιά και μίλησε σε πολίτες

Προσέξτε, δεν είναι μια Ελλάδα χωρίς προβλήματα. Πρώτοι εμείς είπαμε ότι διαχειριστήκαμε πολλές δυσκολίες και ότι πρέπει να εξακολουθούμε να στηρίζουμε την κοινωνία. Η ακρίβεια είναι ακόμα εδώ και ροκανίζει το εισόδημα των πολιτών. Γι’ αυτό και σπεύσαμε και στηρίξαμε τα νοικοκυριά, με μια σειρά από εργαλεία για να μπορέσουμε να απαλύνουμε αυτή τη μεγάλη δυσκολία της εισαγόμενης ακρίβειας. Αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αν ρωτήσετε οποιονδήποτε αντικειμενικό πολίτη σήμερα -δεν αναφέρομαι κατ’ ανάγκη σε πολίτες που ψηφίζουν τη Νέα Δημοκρατία- αν η χώρα είναι σε καλύτερη κατάσταση σήμερα από ότι ήταν το ’19, θα σας πουν καταφατικά “ναι”. Η Ελλάδα σήμερα είναι στο σωστό δρόμο. Και αυτός ο δρόμος που αναγνωρίζεται, αυτή η πορεία που αναγνωρίζεται πια από όλες και από όλους, από τους ξένους οίκους, από τους ξένους αναλυτές, είναι μια πορεία η οποία πρέπει να συνεχιστεί».