Βριλήσσια: «1ο Λεύκιο Βριλησσίων» Ανοικτό τα απογεύματα το γήπεδο μπάσκετ στον προαύλιο χώρο

Βριλήσσια: «1ου Λυκείου Βριλησσίων» Ανοικτό τα απογεύματα το γήπεδο μπάσκετ στον προαύλιο
Ανοικτό το γήπεδο μπάσκετ τα απογεύματα στον προαύλιο χώρο του 1ου Λυκείου Βριλησσίων (Θεσσαλίας και  Μακεδονίας).

Το γήπεδο μπάσκετ  στον προαύλιο χώρο του 1ου Λυκείου Βριλησσίων (Θεσσαλίας και  Μακεδονίας) θα παραμένει ανοικτό από ώρα 17:00 έως 20:00, καθημερινά πλην Σαββάτου και Κυριακής. Κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα υπάρχει φύλαξη στο χώρο από εργαζόμενο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού.

Αυτή η απόφαση πάρθηκε κατόπιν σχετικών αιτημάτων από φορείς και δημότες, και αντίστοιχα ενεργοποιήθηκε ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας και την 2η Σχολική Επιτροπή.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ Ιωάννα Κυρίτση σε ανακοίνωση τόνιζε:

«Ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Βριλησσίων ενημερώνει ότι σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας και την 2η Σχολική Επιτροπή, κατόπιν σχετικών αιτημάτων από φορείς και δημότες, αποφασίστηκε να παραμένει ανοικτό το γήπεδο μπάσκετ  στον προαύλιο χώρο του 1ου Λυκείου Βριλησσίων (Θεσσαλίας και  Μακεδονίας), από ώρα 17:00 έως 20:00, καθημερινά πλην Σαββάτου και Κυριακής. Κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα υπάρχει φύλαξη στο χώρο από εργαζόμενο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού.»