Φιλοθέη Ψυχικό: Διάρρηξη σε μονοκατοικία στο Φιλοθέη με λεία κοσμήματα αξίας 800.000€

Φιλοθέη Ψυχικό: Διάρρηξη σε μονοκατοικία στο Φιλοθέη με λεία κοσμήματα αξίας 800.000€
Διάρρηξη σε μονοκατοικία στο Φιλοθέη με λεία κοσμήματα αξίας 800.000€

Στην περιοχή της Φιλοθέης, τα ξημερώματα στις 26η Φεβρουαρίου έγινε διάρρηξη σε μονοκατοικία 77χρονου επιχειρηματία στην οδό Μαυρομιχάλη,, με λεία κοσμήματα αξίας 800.000€.

Κατά δήλωση του ιδιοκτήτη του σπιτιού, τα μετρητά που εκλάπησαν φτάνουν τις 85.000 ευρώ, ενώ τα κοσμήματα τις 800.000 ευρώ. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη, με την αστυνομία να έχει προχωρήσει όμως τις έρευνες για να βρεθεί πιο κοντά στα ίχνη των δραστών.

Συγκεκριμένα  τα ξημερώματα στις 26η Φεβρουαρίου και ενώ κανείς δεν βρισκόταν στο σπίτι οι δράστες μπήκαν από την πλαϊνή πόρτα. Φαίνεται πως είχαν την πληροφόρηση πως ο συναγερμός ήταν απενεργοποιημένος αλλά και ότι παντού υπήρχαν κάμερες. Μάλλον  οι ύποπτοι ήξεραν πώς θα εισβάλλουν στον χώρο.

Μπήκαν  στη μονοκατοικία και άρχισαν να ψάχνουν, στον δεύτερο όροφο βρήκαν μετρητά αξίας 85.000 ευρώ και στον πρώτο κοσμήματα που, κατά δήλωση του ιδιοκτήτη, αγγίζουν τα 800.000 ευρώ. Στο υπόγειο, βρήκαν την κεντρική μονάδα, το καταγραφικό σύστημα με τις κάμερες από όπου αφαίρεσαν την κάρτα μνήμης. Ξηλώνοντας το σύστημα, διέγραψαν τελικά τις κινήσεις τους.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για την σύλληψη των διαρρηκτών και συλλέγει στοιχειά.