Λυκόβρυση Πεύκη:  Ανακοίνωση της Πρόεδρου ΠΕ.Α.Π.  Βασιλικής (Κική) Νικολαροπούλου με τίτλο «Το φως νικάει πάντα το σκοτάδι»

Λυκόβρυση Πεύκη:  Ανακοίνωση της Πρόεδρου ΠΕ.Α.Π.  Βασιλικής (Κική) Νικολαροπούλου με τίτλο «Το φως νικάει πάντα το σκοτάδι»

Ανακοίνωση της Πρόεδρου ΠΕ.Α.Π.  Βασιλικής (Κική) Νικολαροπούλου με τίτλο «Το φως νικάει πάντα το σκοτάδι»

Η Βασιλική (Κική) Νικολαροπούλου στην ανακοίνωση της τονίζει πως παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες μία ανούσια και ρυπαρή κίνηση εναντίον μου, με ψεύδη και συκοφαντίες από αχυράνθρωπους που το μόνο που γνωρίζουν είναι να προσκολλώνται ως βδέλλες σε κουφάρια.

Θέλω μόνο να σημειώσω,  συνεχίζει η κ. Νικολαροπούλου και στους μεν αλλά και στους δε, ότι η κρίση των συμπολιτών μας παραμένει το μοναδικό ουσιαστικό μέσο που θα φέρει στην θέση που αρμόζει τον κάθε συκοφάντη.

Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση:

«Το φως νικάει πάντα το σκοτάδι

Διαχρονικά στην μακρόχρονη πορεία και την ενασχόλησή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση,  θέτω ως βασική μου προτεραιότητα την προσφορά στους συμπολίτες του Δήμου μου με γνώμονα την αλήθεια και την απόλυτη διαφάνεια. Επιλέγω συνειδητά να μένω μακριά από τοξικά περιβάλλοντα δίνοντας προτεραιότητα στην καθημερινή επαφή με την αλήθεια των συμπολιτών μου. Επιδιώκω με όλες μου τις δυνάμεις την επίλυση μικρών ή μεγαλύτερων προβλημάτων, και θέτω τον εαυτό μου, στην απόλυτη κρίση τους με όρους διαφάνειας, και αληθινής σχέσης.

Παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες μία ανούσια και ρυπαρή κίνηση εναντίον μου, με ψεύδη και συκοφαντίες από αχυράνθρωπους που το μόνο που γνωρίζουν είναι να προσκολλώνται ως βδέλλες σε κουφάρια. Θέλω μόνο να σημειώσω και στους μεν αλλά και στους δε, ότι η κρίση των συμπολιτών μας παραμένει το μοναδικό ουσιαστικό μέσο που θα φέρει στην θέση που αρμόζει τον κάθε συκοφάντη.

Παράλληλα, έχω να κάνω για την ώρα, τρεις μόνο παρατηρήσεις σχετικά με αυτά τα δημοσιεύματα:

Πρώτον, ότι αυτά που ο ίδιος κατά καιρούς γράφει για μένα μέσω των πιστών του «παπαγάλων» δεν με αγγίζουν καθόλου… Είμαι στα κοινά πάνω από τρεις δεκαετίες και ο κόσμος  ξέρει και τιμά το έργο μου και γνωρίζει καλά, ότι δεν πολιτεύομαι για να διαχειριστώ χρήματα ή εξουσία, ούτε να κάνω προσωπικά «ρουσφέτια» αλλά για να προσφέρω στους δημότες ότι καλύτερο μπορώ, απ` όποια θέση μου ανατεθεί. Όσον δε για το «Ποια είναι τελικά η κυρία Νικολαροπούλου;», που αναρωτιέστε στο κείμενο σας, την απάντηση τη δίνετε μόνοι σας στο ίδιο άρθρο: “Η κυρία Νικολαροπούλου είναι Δημοτική Σύμβουλος για περισσότερες από δύο δεκαετίες..”. Κάτι παραπάνω φαίνεται πως ξέρουν οι συνδημότες Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Δεύτερον, το ότι με αυτές του τις ανακοινώσεις, όταν διαβαστούν  προσεκτικά,  δείχνει  το αδίστακτο του  χαρακτήρα του, την εμπάθειά του, το λαϊκισμό και τον τραμπισμό του, μα  πάνω απ όλα τον πανικό του… και

Τρίτον, να έχει υπομονή γιατί θα πάρει τις απαντήσεις που πρέπει  τότε και όπως  εγώ θα κρίνω. Όλα στην ώρα τους λοιπόν… Υπομονή και ψυχραιμία…

Συνεχίζω με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, έχοντας ακόμη μεγαλύτερη βεβαιότητα ότι η πορεία μας είναι ουσιαστική, ελπιδοφόρα και σημαντική. Στο τέλος της ημέρας, η ουσιαστική προσφορά είναι εκείνη που νικάει πάντα.

Σε εσάς, τους αχυράνθρωπους, αλλά και στους υποκινητές σας, εύχομαι ολόψυχα να βρείτε κάποια στιγμή το σθένος της αυτοκριτικής. Θα σας κάνει καλό.

Συνεχίζουμε το έργο μας, μέσα από την αλήθεια και την ουσία των ανθρώπινων σχέσεων.

Για το ΠΕ.Α.Π. η Πρόεδρος Βασιλική (Κική) Νικολαροπούλου»