«Νέα πνοή για τα Βριλήσσια» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Πισιμίση -Νέοι άνθρωποι με όνειρα, ελπίδες και ιδέες, στρατεύονται στην δημοτική παράταξη

«Νέα πνοή για τα Βριλήσσια» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Πισιμίση «Νέοι άνθρωποι με όνειρα, ελπίδες και  ιδέες, στρατεύονται στην δημοτική παράταξη»
«Νέα πνοή για τα Βριλήσσια» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Πισιμίση «Νέοι άνθρωποι με όνειρα, ελπίδες και ιδέες, στρατεύονται στην δημοτική παράταξη»

Στην δημοτική παράταξη «Νέα πνοή για τα Βριλήσσια» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Πισιμίση στρατεύετε η Μαίρη Ξυδιά στέλεχος στον μεγαλύτερο  τηλεπικοινωνιακό πάροχο της χώρας, με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και υπότροφος του τμήματος Διεθνών Σχέσεων και Εφαρμοσμένων Γλωσσών του Πανεπιστημίου Sorbonne Paris Nord.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Πισιμίσης σε ανάρτηση του τόνισε πως «Νέοι άνθρωποι με όνειρα, ελπίδες, ιδέες, συμμετέχουν στη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο για την πόλη. Μαζί με έμπειρα στελέχη, μπορούν να δημιουργήσουν την καλύτερη δυνατή σύνθεση και μια συνισταμένη ισχυρής προοπτικής για τα Βριλήσσια».

Σας παραθέτουμε την ανάρτηση :

«Στον αγώνα μας για να δημιουργήσουμε μια άλλη σύγχρονη, βιώσιμη και ανθρώπινη προοπτική για τα Βριλήσσια θα συμμετέχει η Μαίρη Ξυδιά. Η απόφασή της αυτή μας γεμίζει με δύναμη και αισιοδοξία.

Η Μαίρη είναι εργαζόμενη, μητέρα δύο παιδιών, στέλεχος στον μεγαλύτερο  τηλεπικοινωνιακό πάροχο της χώρας, με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και υπότροφος του τμήματος Διεθνών Σχέσεων και Εφαρμοσμένων Γλωσσών του Πανεπιστημίου Sorbonne Paris Nord (Paris 13). Συμμετέχει σε πληθώρα εθελοντικών δράσεων, στο γονεϊκό κίνημα και για περισσότερα από 15 χρόνια στο Σώμα Ελληνίδων Οδηγών Βριλησσίων, καθώς και εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικων Σχολείων.

Η συμμετοχή της στον αγώνα μας αποτελεί τιμή και χαρά για εμένα προσωπικά και τη  “Νέα Πνοή ” στο σύνολό της. Μαίρη σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!»