Ίλιον: Βίαζαν για έναν ολόκληρο μήνα οχτώ 15χρονοι συμμαθητή τους

Ίλιον: Βίαζαν για έναν ολόκληρο μήνα οχτώ 15χρονοι συμμαθητή τους
Μια ομάδα 8 δεκαπεντάχρονων μαθητών της Α Λυκείου βίαζαν συμμαθητή για έναν ολόκληρο μήνα

Μια ομάδα 8 δεκαπεντάχρονων μαθητών της Α Λυκείου βίαζαν συμμαθητή για έναν ολόκληρο μήνα όπου μάλιστα τραβούσαν σε βίντεο την κτηνωδία και τη διακινούσαν σε τρίτα προσωπα.

Όπως έγινε γνωστό οι βιασμοί γίνονταν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στη γειτονιά που ζούσαν οι μαθητές, με χρήση αντικειμένων (και συγκεκριμένα με σκουπόξυλο) και οι δράστες ασκούσαν παράλληλα πολύ άγριο μπούλινγκ στο θύμα για να μη μιλήσει.

Το παιδί όμως κάποια στιγμή δεν άντεξε  και μίλησε στην οικογένειά του και το πρωί της Τετάρτης συνελήφθησαν οι έξι ανήλικοι ενώ σε βάρος ακόμη δύο ανηλίκων, τα στοιχειά των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τις αδιανόητες αυτες πράξεις τις έκαναν τουλάχιστον από αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και αρχές Δεκεμβρίου 2022, σε βάρος ανηλίκου.

Η υπόθεση κρίνεται από τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών ως σοβαρή. Οι δράστες ήταν όλοι μια παρέα, μαθητές της Α’ Λυκείου, σε σχολείο στο Ίλιον.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.