Μαρούσι:  Με επιτυχία παρουσιάστηκαν δύο επίκαιρα παιδικά παραμύθια στο Δημαρχείο Αμαρουσίου

Μαρούσι:  Με επιτυχία παρουσιάστηκαν δύο επίκαιρα παιδικά παραμύθια στο Δημαρχείο Αμαρουσίου
Με επιτυχία παρουσιάστηκαν δύο επίκαιρα παιδικά παραμύθια στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, παρουσιάστηκαν με επιτυχία στο Δημαρχείο Αμαρουσίου δύο επίκαιρα παιδικάβιβλία- παραμύθια, κατά πρώτον, «Ο Βασιλιάς Αγκαλιάς» της συγγραφέως Κυριακής Κουμανίδου& των εκδόσεων «ΔΙΑΝΟΙΑ» και κατά δεύτερον, «Η Ασημένια Νεράιδα» της συγγραφέως Μίνας Διμαντοπούλου και των εκδόσεων «ΟΣΤΡΙΑ».

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου εκπροσώπησε στις παρουσιάσεις των παραμυθιών η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη, η οποία υποδέχθηκε τις συγγραφείς, μεταφέροντας τους χαιρετισμούς του Δημάρχου και τα θερμά συγχαρητήριά του για την σπουδαία συγγραφική δουλειά για τους μικρούς φίλους.

Μαρούσι:  Με επιτυχία παρουσιάστηκαν δύο επίκαιρα παιδικά παραμύθια στο Δημαρχείο Αμαρουσίου

Η συγγραφέας Κυριακή Κουμανίδου, η οποία έχει ταξιδέψει στην Αφρική και έχει υιοθετήσει παιδιά, αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την φιλοξενία του, αλλά και όλους όσους συνέβαλαν με την εργασία τους στη συγγραφή του βιβλίου προέτρεψε μικρούς και μεγάλους να κάνουν μια αγκαλιά, η οποία εκφράζει ζεστά συναισθήματα χωρίς καμία λέξη, εστιάζοντας στις θεραπευτικές ιδιότητες της αγκαλιάς, η οποία είναι αποτέλεσμα αγάπης, τρυφερότητας ακόμη και αντιπολεμικών μηνυμάτων.

Η συγγραφέας Μίνα Διαμαντοπούλου παρουσίασε το παιδικό παραμύθι της,μία υπέροχη, διασκεδαστική περιπέτεια με χιούμορ και έξυπνους χαρακτήρες για τα φετινά Χριστούγεννα με πρωταγωνιστή τον Άι Βασίλη και την Ασημένια Νεράιδα και ευχαρίστησε το Δήμαρχο κ. Αμπατζόγλου για την εγκάρδια φιλοξενία του.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μαρούσι, 22 Δεκεμβρίου 2022