Βριλησσία: Ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Φαράκλας ενώνει τις δυνάμεις του με τη «Νέα Πνοή»

Βριλησσία: Ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Φαράκλας ενώνει τις δυνάμεις του με τη «Νέα Πνοή»
Ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Βριλησσίων, Κώστας Φαράκλας, ενώνει τις δυνάμεις του με τη «Νέα Πνοή» και τον  Γιάννη Πισιμίση.

Ο Κώστας Φαράκλας είναι ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Βριλησσίων και τα τελευταία 10 χρόνια εκλέγετε και υπηρετήσει τον Δήμο από θέσεις ευθύνης. Είναι πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βριλησσίων, με πλούσια πολιτική και αυτοδιοικητική δράση.

Ο Γιάννης Πισιμίσης δήλωσε για τον Κώστα Φαρακλα :

«Ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Βριλησσίων, Κώστας Φαράκλας, ενώνει τις δυνάμεις του μαζί μας. Η απόφασή του αυτή, αποτελεί για τη “Νέα Πνοή” και για εμένα προσωπικά, μεγάλη χαρά και τιμή. Η παρουσία του στο ψηφοδέλτιό μας, δημιουργεί συναισθήματα αισιοδοξίας και ελπίδας σε όλους μας, για την μεγάλη αλλαγή σελίδας που τόσο έχουν ανάγκη τα Βριλήσσια. Ο ίδιος εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος τα τελευταία 10 χρόνια. Έχει στο παρελθόν υπηρετήσει τον Δήμο Βριλησσίων από θέσεις ευθύνης, όπως αυτή του επικεφαλής της Δημοτικής Αστυνομίας με αποτελεσματικότητα και σεβασμό στον πολίτη. Πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βριλησσίων, με πλούσια πολιτική και αυτοδιοικητική δράση. Η εμπειρία, η ανιδιοτέλεια και η μαχητικότητα που τον διακρίνουν, αποτελούν εφόδια για όλους μας και πρωτίστως για την πόλη μας. Κώστα από καρδιάς σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή μας επιτυχία!»