Περιφέρεια Αττικής: Συλλυπητήρια δήλωση του Περιφερειάρχη για τον θάνατο του πρ. Δημάρχου Αυλώνα  Αγγελή Σύρμα

Συλλυπητήρια δήλωση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για τον θάνατο του πρ. Δημάρχου Αυλώνα  Αγγελή Σύρμα
Συλλυπητήρια δήλωση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για τον θάνατο του πρ. Δημάρχου Αυλώνα  Αγγελή Σύρμα

Συλλυπητήρια δήλωση του Περιφερειάρχη Αττικής για τον θάνατο του πρ. Δημάρχου Αυλώνα  Αγγελή Σύρμα που στην εκλογική αναμέτρηση για την Περιφέρεια Αττικής ήταν υποψήφιος στο πλευρό Γ. Πατούλη. Ο Περιφερειάρχης στην δήλωση του τόνισε πως «η  θλίψη μου είναι μεγάλη, διατηρώ όμως τις καλύτερες αναμνήσεις από την συνεργασία μου μαζί του.»

Σας παραθέτουμε την δήλωση:

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα τον αδόκητο χαμό του πρ. Δημάρχου Αυλώνα  Αγγελή Σύρμα, ενός εξαίρετου συναδέλφου από το μετερίζι της Αυτοδιοίκησης και προσωπικού μου φίλου και συνεργάτη.

Ο Αγγελής Σύρμας υπήρξε ένας άνθρωπος με ήθος και πείρα στην Αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρέτησε με θάρρος και τόλμη από διάφορες θέσεις ευθύνης, όπως του δημάρχου Αυλώνα  Αττικής, ενώ υπήρξε μέλος του ΔΣ της ΤΕΔΚΝΑ και ταμίας του ΔΣ της Ένωσης Δημάρχων Αττικής. Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του και να ζήσω από κοντά την εργατικότητά του και τη μεγάλη θέληση  του  για προσφορά στα μείζονα ζητήματα της Αυτοδιοίκησης.

Ιδιαίτερα θέλω να μνημονεύσω την τιμή που μου έκανε να κατέλθει υποψήφιος στο πλευρό μου, στην εκλογική αναμέτρηση για την Περιφέρεια Αττικής, εκφράζοντας την αμοιβαία εκτίμηση που μας διακατείχε. Η θλίψη μου είναι μεγάλη, διατηρώ όμως τις καλύτερες αναμνήσεις από την συνεργασία μου μαζί του.

Απευθύνω στην οικογένειά του τα θερμά μου συλλυπητήρια.

Καλό ταξίδι, φίλε Αγγελή.»

 

 

Δελτίο Τύπου5/11/2022