Χαλάνδρι: 9ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς

Χαλάνδρι: 9ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς
9ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου – Εκατοντάδες δρομείς έτρεξαν για τον Αθλητισμό, την άμιλλα και τη χαρά της ζωής

Η Κυριακή 23 Οκτωβρίου ήταν μια μέρα γιορτής για το Χαλάνδρι. Ήταν η μέρα του 9ου Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου, που ξεπέρασε σε συμμετοχές κάθε προηγούμενη διοργάνωση.

Χαλάνδρι: 9ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς

Περισσότεροι από 1.000 δρομείς όλων των ηλικιών έτρεξαν για τον αγώνα, για τις επιδόσεις, για την ευγενή άμιλλα, αλλά κυρίως για τη χαρά του Αθλητισμού και του συναπαντήματος, μετά από δύο χρόνια περιορισμών, λόγω της πανδημίας. Τον αγώνα έκλεισαν οι μαθητές/τριες που συμμετείχαν στη μικρή διαδρομή των 1.000 μέτρων.

Χάρης Μαυρουδής, αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Εξυπηρέτησης Πολιτών «Ήταν μια γιορτή του Χαλανδρίου»

«Ήταν μια γιορτή για την πόλη. Ο κόσμος ήρθε κοντά, συνομίλησε, τρέξαμε ο ένας δίπλα στον άλλον! Είδαμε στα χαμόγελα και το βλέμμα των Χαλανδραίων την ευτυχία, τη χαρά, την ανάγκη του να είμαστε μαζί. Δρομείς, παιδιά, γονείς, περαστικοί. Όλοι νιώσαμε και πάλι πως παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας, μετά από δύο δύσκολα χρόνια ασφυκτικών περιορισμών. Μαζί τους ανασάναμε και όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τον αθλητισμό στην πόλη. Οι καθηγητές/τριες φυσικής αγωγής, οι διοικητικοί μας υπάλληλοι, οι αιρετοί, η Φιλαρμονική του Δήμου, οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία Καθαριότητας, οι εργαζόμενοι στην Τεχνική Υπηρεσία, προσπαθήσαμε και καταφέραμε να διοργανώσουμε έναν επιτυχημένο αγώνα, με ασφάλεια και ποιότητα. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους/ες όσοι/ες συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση. Το επόμενο ραντεβού μας είναι στις 18 Δεκεμβρίου, στον 2o νυχτερινό αγώνα “Chalandri Run the Christmas Night”».

Χαλάνδρι: 9ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων και της μικρής διαδρομής του 1χλμ. για τα παιδιά, έγιναν οι απονομές των μεταλλίων, παρουσία των αντιδημάρχων Χάρη Μαυρουδή, Κώστα Γερολυμάτου, Έλενας Χριστούλη, των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων «Χαλάνδρι σε Δράση», κ. Κρίστη Αγαπητού και «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023», κ. Μάνου Κρανίδη, αλλά και δημοτικών συμβούλων της διοίκησης.

Τον Aγώνα πλαισίωσαν η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου με τις μουσικές της, οι εθελοντές, μεταξύ των οποίων και οι σπουδαστές του Γαλλικού Κολλεγίου Id’EF, το Σώμα Ελλήνων Οδηγών Χαλανδρίου, καθώς και εργαζόμενοι του Δήμου.

Χαλάνδρι: 9ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς

Για άλλη μια χρονιά η Τροχαία Αγ. Παρασκευής, το Αστυνομικό Τμήμα και η Δημοτική Αστυνομία Χαλανδρίου, ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος, οι νοσηλευτές και οι νοσηλεύτριες του Ερυθρού Σταυρού, το τμήμα Πολιτικής Προστασίας και οι υπόλοιπες υπηρεσίες του Δήμου Χαλανδρίου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ομαλή διεξαγωγή του Αγώνα.

Τον 9ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου στήριξαν με την ευγενική χορηγία τους οι εταιρείες: Γαλλικό Κολλέγιο Id’EF& 360ο PhysiobyDimitrisPelekanos.

Η δ/νση Αθλητισμού, Παιδείας και Νέας Γενιάς ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους δρομείς για τη συμμετοχή τους και ανανεώνει το ραντεβού με τον Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς για του χρόνου.

Χαλάνδρι: 9ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς
Χαλάνδρι: 9ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ