ΣΠΑΠ:  Συνεχίζονται τα Εθελοντικά Ποτίσματα στο Πεντελικό

ΣΠΑΠ:  Ο ΣΠΑΠ συνεχίζει τα Εθελοντικά Ποτίσματα στο Πεντελικό
ΣΠΑΠ:  Συνεχίζονται τα Εθελοντικά Ποτίσματα στο Πεντελικό

Ο ΣΠΑΠ συνεχίζει τα Εθελοντικά Ποτίσματα στο Πεντελικό. Σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» διοργανώνει το 4ο Εθελοντικό Πότισμα για το 2022 στο Πεντελικό.

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) συνεχίζοντας την προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη αποκατάσταση του περιβάλλοντος, διοργανώνει το 4οΕθελοντικό Πότισμα για το 2022 στο Πεντελικό και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νταού Πεντέλης, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον»τηνΠαρασκευή23Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 09:00 π.μ.

ΣΠΑΠ: Ο ΣΠΑΠ συνεχίζει τα Εθελοντικά Ποτίσματα στο Πεντελικό

Η συμμετοχή όλων μας είναι καθοριστική για την επιβίωση των δενδρυλλίων κατά τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες.

Δίνουμε ζωή στα δεντράκια, ολοκληρώνοντας έτσι με επιτυχία το έργο που όλοι μαζί ξεκινήσαμε τα περασμένα χρόνια με την αναδάσωση της συγκεκριμένης περιοχής.

Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, ενισχύοντας με την  παρουσία μας την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό.

Παράλληλα εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της συντήρησης των μικρών δενδρυλλίων και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.

Οδηγίες πρόσβασης:

Σημείο συνάντησης: Είσοδος Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Νταού Πεντέλης

Πληροφορίες:

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 2108033622.

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ Πεντέλη,21 Σεπτεμβρίου2022