Μήνυμα Μ. Σταυράκη Πατούλη, για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Μαρούσι: Μήνυμα Μ. Σταυράκη Πατούλη, για επιτυχόντες πανελλαδικών εξετάσεων
Μήνυμα Μ. Σταυράκη Πατούλη, για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των φετινών βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και του Δικτύου SDG 17 Greece για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου και εκπαιδευτικός φιλόλογος Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, απευθύνει μήνυμα.

Μήνυμα της Μ. Σταυράκη Πατούλη προς τους επιτυχόντες μαθητές των φετινών πανελλήνιων εξετάσεων:

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές για την κατάκτηση του στόχου της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης. Συγχαρητήρια και στους καθηγητές και στους γονείς τους, σταθεροί συμπαραστάτες στην πορεία τους προς την επιτυχία. Η σημερινή μέρα για όλους τους μαθητές που έδωσαν τον προσωπικό τους αγώνα, διεκδικώντας και πετυχαίνοντας μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, είναι μία ξεχωριστή ημέρα. Σήμερα οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς ανταμείβονται και ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή και στη σταδιοδρομία ξεκινά. Η επιτυχία τους μάς κάνει όλους υπερήφανους, γονείς, συγγενείς, φίλους, δασκάλους. Τους εύχομαι ολόψυχα το νέο τους ξεκίνημα να είναι δημιουργικό και γεμάτο από ευκαιρίες για να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους.

Δεν είναι, όμως, μόνο οι επιτυχόντες που αξίζουν τα συγχαρητήριά μας σήμερα, αλλά και όσοι βρέθηκαν ένα βήμα πριν την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά δεν τα κατάφεραν. Η ζωή είναι γεμάτη από προκλήσεις και ευκαιρίες όπου καθένας μπορεί να βρει τον δρόμο του αξιοποιώντας τα ιδιαίτερα ταλέντα και τις δεξιότητες του. Ευχή μου είναι κάθε νέο παιδί να βρει το δικό του βηματισμό στη ζωή και να πορευτεί με επιτυχία σε ό,τι επιλέξει με οδηγό την προσωπική του Ιθάκη».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μαρούσι, 27Ιουλίου 2022