Χαλάνδρι : Μήνυμα της Αντιδημάρχου Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής

Χαλάνδρι : Μήνυμα της αντιδημάρχου Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής
Μήνυμα της Αντιδημάρχου Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Ιωάννας Αθανασάτου Πανελλαδικές εξετάσεις 2022 – «Καλή επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες»

Ιωάννα Αθανασάτου : «Οι Πανελλαδικές είναι μια σημαντική στιγμή, αλλά όχι η μοναδική ευκαιρία για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να υλοποιήσουν τους στόχους της ζωής τους.»

Χαλάνδρι : Μήνυμα της αντιδημάρχου Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής

Η  Αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής κ. Ιωάννα Αθανασάτου τονίζει στο μήνυμα της πως ο Δήμος Χαλανδρίου παραμένει στο πλευρό των μαθητων, σταθερά προσηλωμένος στη διασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών στην εκπαιδευτική διαδικασία αλλά και στη βελτίωση των υποδομών των σχολείων της πόλης

Η  Αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής κ. Ιωάννα Αθανασάτου σημείωσε:

«Από σήμερα 2 Ιουνίου ξεκίνησε η μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, που δημιούργησε μεγάλες δυσκολίες στην εκπαιδευτική διαδικασία, τα παιδιά μας δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους για τους στόχους που έχουν θέσει. Τους ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στις προσπάθειές τους, πάντα με δύναμη και αισιοδοξία! Οι Πανελλαδικές είναι μια σημαντική στιγμή, αλλά όχι η μοναδική ευκαιρία για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να υλοποιήσουν τους στόχους της ζωής τους. Καλή δύναμη και στους εκπαιδευτικούς για την εκπλήρωση του έργου τους, καθώς και στις οικογένειες των υποψηφίων. Ο Δήμος Χαλανδρίου παραμένει στο πλευρό τους, σταθερά προσηλωμένος στη διασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών στην εκπαιδευτική διαδικασία αλλά και στη βελτίωση των υποδομών των σχολείων της πόλης»

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ