Λυκόβρυση Πεύκη : Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Μικρασιατών υποδέχθηκε ο Δήμαρχος

Λυκόβρυση Πεύκη : Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Μικρασιατών υποδέχθηκε ο Δήμαρχος
 Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Μικρασιατών υποδέχθηκε ο Δήμαρχος

Συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μικρασιατών Πεύκης Λυκόβρυσης «ΙΩΝΙΑ» πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης  Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης τη Δευτέρα 30 Μαΐου στο πλαίσιο του προγραμματισμού δράσεων και εκδηλώσεων για τα 100 Χρόνια Εθνικής Μνήμης της Μικράς Ασίας.

Λυκόβρυση Πεύκη : Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Μικρασιατών υποδέχθηκε ο Δήμαρχος

Τον Σύλλογο εκπροσώπησαν οι Γιώργος Γαζεπίδης (Πρόεδρος) Μαίρη Μπολέτη (Γενική Γραμματέας), Βούλα Σταυρίδου (Ταμίας) και Πίτσα Χριστοδούλου (Μέλος) και προτείναν ως να πραγματοποιηθεί μια μικρή τελετή στο Δημαρχείο με έπαρση της σημαίας της ΟΠΣΕ (Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας) στον ιστό μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, συμβολίζοντας τα 100 χρόνια (1922-2022) της Μικρασιατικής Καταστροφής μέχρι τέλους του έτους.

Ο  Δήμαρχος Λυκόβρυσης  Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Με χαρά υποδέχθηκα σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο ενός από τους πιο δραστήριους συλλόγους του Δήμου μας, του Συλλόγου ΙΩΝΙΑ, που κάνει εξαιρετική δουλειά για τη διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς των Μικρασιατών, τιμώντας τους προγόνους μας και την ιστορία μας. Συμφωνήσαμε να πραγματοποιήσουμε μια μικρή τελετή σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα, ενώ συζητήσαμε και για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του ΠΕΑΠ, που θα έχει κεντρικό θέμα τη Μικρασιατική Καταστροφή. Δήμος και Σύλλογος τιμούμε και αγωνιζόμαστε για την ιστορία των προγόνων μας και του τόπου μας.»

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λυκόβρυση Πεύκη,1 Ιουνίου 2022