Χαλάνδρι: Υπερτριπλάσιο το τίμημα του κυλικείου στο Κοιμητήριο με ανοιχτή δημόσια δημοπρασία

κυλικείου στο Κοιμητήριο
Υπερτριπλάσιο το τίμημα του κυλικείου στο Κοιμητήριο με ανοιχτή δημόσια δημοπρασία

Τέταρτη στη σειρά ανακοίνωση από την παράταξη «Χαλάνδρι σε Δράση» της κ. Αγαπητού και του κ. Κουράση… Καμία έκπληξη! Κατανοητή η προσπάθεια τους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα για την ωμή και προκλητική στάση τους ενάντια στο δημόσιο συμφέρον.

κυλικείου στο Κοιμητήριο

Δυστυχώς όμως για την παράταξη τους, η υπόθεση του κυλικείου στο Κοιμητήριο έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα με την αποβολή του «προστατευόμενού» τους, καταπατητή.

Μπορεί να χρειάστηκαν δύο εξώδικα,3 διοικητικές αποβολές,5 δικαστήρια, 2 αυτόφωρες συλλήψεις, προκειμένου να φύγει από το κυλικείο ο κατά δήλωση του κ. Κουράση «σοβαρός επιχειρηματίας». Μπορεί επί 8 μήνες, ο εν λόγω να συνέχιζε να το εκμεταλλεύεται παρανόμως,χωρίς σύμβαση, χωρίς μισθωτήριο συμβόλαιο,τραμπουκίζοντας,σκίζοντας δικόγραφα, δικαστικών επιμελητών,σπάζοντας κλειδαριές και τζάμια, ΌΜΩΣ το πάρτι τελείωσε.

Η ανοιχτή και δημόσια διαγωνιστική διαδικασία, την οποία πρώτη η σημερινή διοίκηση εφαρμόζει σταθερά από το 2014 για όλα τα ακίνητα του Δήμου, ανέδειξε πλειοδότη. Το τίμημα ορίστηκε στα 9.800 ευρώ, και είναι υπερτριπλάσιο αυτού που εισέπραττε ο Δήμος επί 15 χρόνια.

Όσο για τις φανφάρες περί προσφυγής στη Δικαιοσύνη και λάσπης στο ανεμιστήρα, καλό θα ήταν, η επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση» και ο τέως δήμαρχος, να είναι πιοεγκρατείς. Το οφείλουν στους πολίτες, όταν δύο πρώην αντιδήμαρχοι και κορυφαία στελέχη της παράταξής τους έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα, για πλαστογραφία ο ένας και για υπεξαίρεση ο δεύτερος.

Στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάμε για σκοινί….

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ