IANOS: Αναστασία Ζαννή μουσική παράσταση με τίτλο «22 ASTRA» στις 12/3

IANOS: Αναστασία Ζαννή μουσική παράσταση με τίτλο «22 ASTRA» στις 12/3
Αναστασία Ζαννή μουσική παράσταση με τίτλο «22 ASTRA» στις 12/3  στην αλυσίδα Πολιτισμού IANOS της Αθήνας

Η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και η διεθνής καλλιτέχνης και ερμηνεύτρια Αναστασία Ζαννή παρουσιάζουν το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 20:30 τη μουσική παράσταση με τίτλο «22 ASTRA».

ερμηνεύτρια Αναστασία Ζαννή

Μία μουσική παράσταση που μας ταξιδεύει στο παρόν, σεβόμενο την αυθεντικότητα των έργων και των  δημιουργών προσαρμοσμένα για πιάνο και φωνή. Στο πιάνο, ο Γιώργος Παπαχριστούδης.

Τα «22 Άστρα» είναι τραγούδια φωτεινά, κάθε τραγούδι και ένα άστρο μοναδικό εκεί που ταξίδεψαν την Αναστασία και εκεί που θα την ταξιδέψουν, σε εμπειρίες και χώρες μοναδικές διαφορετικές, και εκεί που θα την ταξιδέψουν στο μέλλον, θα φωτίσουν τον δρόμο σε νέους τόπους, νέες περιπέτειες και αγάπες. Μια μουσική παράσταση για να ενώσει μελωδικά, ανθρώπους από διαφορετικές χώρες, κουλτούρες, ηλικίες,  αλλά με κοινό «τόπο» το αληθινό συναίσθημα. Μια μουσική γέφυρα που ενώνει, διεθνείς επιτυχίες της μεγάλης οθόνης  και αγαπημένα, εμβληματικά ελληνικά τραγούδια με πρωταγωνιστές τους ακροατές  και την συναισθηματική σύνδεση. Με ένα πιάνο και μια φωνή.

Εμβληματικά διεθνή και Ελληνικά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, soundtracks που κέρδισαν το Όσκαρ ή που προτάθηκαν. Μελωδίες που μας συγκίνησαν και μας ταξίδεψαν θα μας ενώσουν, θα μας συγκινήσουν ζωντανά ,στον εμβληματικό χώρο στη μουσική σκηνή στον ΙΑΝΟ μέσα απο την φωνή της Αναστασίας Ζαννή και τα «22 ASTRA».

…εκεί  που με ταξίδεψαν και εκεί που θα με ταξιδέψουν τα αγαπημένα μου τραγούδια

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24.

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών και τα ισχύοντα μέτρα η παρακολούθηση τους με φυσική παρουσία γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονική κράτηση στο ianos.gr. Η είσοδος στο χώρο εκδηλώσεων στο (Cafe IANOS) επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 3 μήνες) και έλεγχο ταυτοπροσωπίας .

Μέγιστος αριθμός θεατών: 85 άτομα.

Είσοδος: 15€ (περιλαμβάνει ένα ποτήρι μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί)

Link προκράτησης Σάβ. 12/3: https://www.ianos.gr/ticket1_-_anastasia_zannh_-_22_%CE%86stra_-_12-3-ekd-00217

Για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο ianos.gr ή στο ταμείο του βιβλιοπωλείου την ημέρα της εκδήλωσης και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Link εκδήλωσης Σάβ. 12/3: https://www.ianos.gr/events/anastasia_zannh_-_22_%CE%86stra_-_12-3/

Τα άστρα που μας δείχνουν τον δρόμο…
Λίγα λόγια για την Αναστασία Ζαννή

Είναι διεθνής καλλιτέχνης και ερμηνεύτρια που για πολλά χρόνια δραστηριοποιήθηκε στο εξωτερικό, με cross over ρεπερτόριο. Συγκίνησε κάθε ελληνική ψυχή σε όλα τα πλάτη της γης ψάλλοντας με μοναδικό τρόπο τον εθνικό μας ύμνο στην Τελετή έπαρσης της ελληνικής σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Με τα «22Αστρα» η Αναστασία Ζαννή έρχεται με διάθεση ανάτασης συναισθηματικής που μόνο η μουσική μπορεί να δημιουργήσει.

Μπορείτε να δείτε όλες τις εκδηλώσεις του ΙΑΝΟΥ στο Youtube Channel: https://www.youtube.com/c/ianos/featured