Μαρούσι: Υπό τον Δήμαρχο Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε οργανωτική σύσκεψη για την επερχόμενη κακοκαιρία

Μαρούσι: Υπό τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε οργανωτική σύσκεψη για την επερχόμενη κακοκαιρία
Υπό τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε οργανωτική σύσκεψη για την επερχόμενη κακοκαιρία

Υπό τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε οργανωτική σύσκεψη για την επερχόμενη κακοκαιρία σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Μαρούσι: Υπό τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε οργανωτική σύσκεψη για την επερχόμενη κακοκαιρία

Ο Δήμος Αμαρουσίου με την αρμόδια Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) βρίσκονται σε 24ωρη επιφυλακή για την αντιμετώπιση προβλημάτων από την κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει την χώρα τις επόμενες ημέρες.

O Δήμος προμηθεύτηκε εγκαίρως αλάτι το οποίο είναι στην διάθεσή των πολιτών στα εξής σημεία:

– Στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασιλίσσης Σοφίας 9) και στην Πλατεία στην Νέας Λέσβου (σε συσκευασίες) και στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Αμαρουσίου στην Αμαρουσίου Χαλανδρίου 41 (χύμα).

Ο Δήμος Αμαρουσίου επίσης, ενημερώνει ότι για την προστασία των συμπολιτών μας που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες από τις χαμηλές θερμοκρασίες και τον χιονιά που επικρατούν τις ημέρες αυτές, θα διαθέσει τις κλιματιζόμενες αίθουσες στο ισόγειο του Δημαρχείου (Βασ. Σοφίας 9 και Δημητρίου Μόσχα) για τη φιλοξενία τους.

Τέλος οι πολίτες καλούνται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας και να επικοινωνούν με τη Γραμμή Δημότη 15321 για να αναφέρουν σχετικά προβλήματα.

Σε ότι αφορά το οδικό δίκτυο, η Περιφέρεια Αττικής είναι υπεύθυνη και μεριμνά για τους κεντρικούς άξονες ενώ ο Δήμος για το υπόλοιπους δρόμους.

Για πιθανά προβλήματα που μπορεί να παρατηρηθούν στο δίκτυο ηλεκτροδότησης οι πολίτες να επικοινωνούν με τον ΔΕΔΔΗΕ στο τηλ 8004004000.