Ηρακλείου Αττικής : Από την Τετάρτη 13/10 ξεκινά η καθημερινή μεταφορά  των φοιτητών της πόλης προς την Πανεπιστημιούπουλη

Ηρακλείου Αττικής : Από την Τετάρτη 13/10 ξεκινά η καθημερινή μεταφορά  των φοιτητές της πόλης προς την Πανεπιστημιούπουλη

Από την Τετάρτη 13/10 ξεκινά για άλλη μια χρονιά η καθημερινή μεταφορά  των φοιτητών της πόλης προς την Πανεπιστημιούπολη.

Νίκος Μπάμπαλος : «Ακόμα μια χρονιά φροντίζουμε για τους φοιτητές της πόλης μας. Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους τους φοιτητές μας .»

Από την Τετάρτη 13/10 ξεκινά για άλλη μια χρονιά η καθημερινή μεταφορά των φοιτητών  της πόλης προς την Πανεπιστημιούπουλη. Το λεωφορείο της ειδικής γραμμής της Δημοτικής Συγκοινωνίας θα φεύγει στις 8.00 το πρωί από το κόμβο της Αττικής οδού στο ύψος της λεωφόρου Ηρακλείου.

Όσα παιδιά έχουν ήδη κάρτα επιβίβασης από τις προηγούμενες χρονιές μπορούν να την χρησιμοποιήσουν ξανά. Όσα παιδιά έκαναν αίτηση πέρυσι (οπότε και δεν λειτούργησαν τα πανεπιστήμια δια ζώσης) ή θέλουν να υποβάλλουν φέτος ας μπουν στην ιστοσελίδα του Δήμου iraklio.gr για να βρουν τι χρειάζεται.