Χαλάνδρι: Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου στο Φεστιβάλ StrongMe

Χαλάνδρι: Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου στο Φεστιβάλ StrongMe
Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Χαλανδρίου στο Φεστιβάλ StrongMe

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Χαλανδρίουθα συμμετάσχει ενεργά στο Φεστιβάλ Strong Me, με θέμα την πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας, το οποίο διοργανώνεται στις 9 και  10 Οκτωβρίου,στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

Για πρώτη φορά, 21 φορείς υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Δ.Ο.Π.Ι.Φ) και του Δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης, και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να ενημερώσουν, να αφυπνίσουν και να κινητοποιήσουν απέναντι στο φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών.

Χαλάνδρι: Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου στο Φεστιβάλ StrongMe

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Χαλανδρίουδραστηριοποιείται ενεργά εδώ και 8 χρόνια γύρω από αυτό το τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα, παρέχοντας πολλαπλή στήριξη σε γυναίκες-θύματα έμφυλης βίας και διακρίσεων.

«Στο Φεστιβάλ Strong Me, θα βρεθούμε και θα συνομιλήσουμε με ανθρώπους του Πολιτισμού, των Τεχνών και του Αθλητισμού, ώστε να μετατρέψουμε το φόβο σε κινητήριο δύναμη!», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Κέντρου.

INFO

Φεστιβάλ Strong Me, Σεράφειο Δήμου Αθηναίων, 9 – 10.10.2021, 11.00 – 21.00 Είσοδος ελεύθερη

Σάββατο 9/10 , 20.00, Τελετή έναρξης Φεστιβάλ

Κυριακή 10/10, 20.30, Συναυλία με τις: Πέννυ Μπαλτατζή, Ασπασία Θεοφίλου, Τζώρτζια Κεφαλά

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ