Διόνυσος: Ενημέρωση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Διόνυσος: Ενημέρωση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης
Ενημέρωση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης
Αγαπητά μέλη και φίλοι της Βιβλιοθήκης- Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο!

Η Βιβλιοθήκη μας άνοιξε από την 1η Σεπτεμβρίου και λειτουργεί με το γνωστό ωράριο:

    Δευτέρα:   5:30μμ-8:30μμ

Τρίτη:   11πμ-2μμ

Τετάρτη:  11πμ-2μμ

Πέμπτη:  11πμ-2μμ

    Παρασκευή:   5:30μμ-8:30μμ

Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Παρακαλούμε να έρχεστε με μάσκα και να χρησιμοποιείτε το αντισηπτικό που έχουμε στην είσοδο. Υπάρχει περιορισμός στα άτομα που μπορούν να είναι ταυτόχρονα μέσα στη Βιβλιοθήκη και ζητούμε την κατανόησή σας αν χρειαστεί να περιμένετε.  Επίσης παρακαλούμε να μην αργήσετε τις επιστροφές των βιβλίων που δανειστήκατε πριν τις διακοπές του καλοκαιριού, καθώς υπάρχει λίστα αναμονής για πολλά βιβλία. Ειδικά όσοι χρωστάτε βιβλία από παλαιότερα, παρακαλούμε να τα επιστρέψετε το συντομότερο!

Σας θυμίζουμε ότι η Βιβλιοθήκη μας συμμετέχει φέτος στα “Διονύσια” με επετειακή παράσταση (ποικίλο δρώμενο) αφιερωμένη στην Ελληνική Επανάσταση και τα 200 χρόνια από αυτήν. Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 9μμ. στον παλαιό σταθμό τρένου Διονύσου. Τίτλος της: “1821-2021: Μια σύγχρονη ματιά στην εθνική περιπέτεια” σε σκηνοθεσία Αφροδίτης Σφαιροπούλου. Υπό την αιγίδα της Επιτροπής Ελλάδα 2021.  Θα μας τιμήσει ιδιαίτερα η παρουσία σας! Για να κάνετε κράτηση (υποχρεωτικά, λόγω covid) μπείτε στο dionysiafest.gr. Η διαδικασία είναι απλή. Αν όμως σας είναι δύσκολο και θέλετε δελτίο εισόδου επικοινωνήστε μαζί μας να το φροντίσουμε. (Επισυνάπτουμε την αφίσα μας.)

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου η ομάδα της Βιβλιοθήκης θα πραγματοποιήσει τιμητική εκδήλωση στον χώρο έξω από το Πολιτιστικό Κέντρο Διονύσου/Βιβλιοθήκη, Πλαστήρα 50, στην μνήμη της Μόσχας Φραγκάκη, ιδρυτικό μέλος, εθελόντρια και τέως υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης για σχεδόν 20 χρόνια. Λόγω covid δεν κάνουμε ανοιχτή πρόσκληση και όποιος θέλει να παραστεί παρακαλούμε να επικοινωνήσει με τη Βιβλιοθήκη, είτε στο τηλέφωνο 213-2139935, στο κινητό 6944266142 ή με απάντηση στο μέηλ. Όσοι έχουν ήδη δηλώσει επιθυμία θα λάβουν ειδοποίηση.

Προγράμματα και δράσεις δεν έχουν ακόμα οργανωθεί καθώς περιμένουμε κεντρικές οδηγίες λόγω πανδημίας. Η λέσχη Ανάγνωσης της Βιβλιοθήκης θα ξεκινήσει από τον Οκτώβριο με μηνιαίες συναντήσεις μέχρι και τον Ιούνιο. Εάν επιτραπεί, οι συναντήσεις θα γίνονται στη Βιβλιοθήκη, αν όχι θα γίνονται μέσω zoom. Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της ομάδας ή θέλετε παραπάνω πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας. Για παιδικά και άλλα επιμορφωτικά προγράμματα θα ενημερώσουμε σύντομα.

Ευχόμαστε μια ήρεμη και δημιουργική σεζόν. Καλή χρονιά στους μαθητές και καλή δύναμη σε όλους!»

Σας περιμένουμε

Με εκτίμηση

Η ομάδα της Βιβλιοθήκης

Διόνυσος: Ενημέρωση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης
Διόνυσος: Ενημέρωση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης