Περιφέρεια Αττικής : 3.200 θέσεις σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς αξιοποιώντας τους πόρους του ΕΣΠΑ ύψους 7 εκατ €

Περιφέρεια Αττικής : 3.200 θέσεις σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς αξιοποιώντας τους πόρους του ΕΣΠΑ ύψους 7 εκατ €
Σε ανακοίνωση της Περιφέρειας τονίστηκε πως αξιοποιώντας πόρους του ΕΣΠΑ ασφαλίστηκαν  θέσεις σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς για 3.200 οικογένειες, για το σχολικό έτος 2021-2022!

Γιώργος Πατούλης: «Αξιοποιώντας τους πόρους του ΕΣΠΑ ύψους 7 εκατ €, στεκόμαστε στο πλευρό των γονέων που την έχουν περισσότερο ανάγκη.»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης τόνισε:

«Εξασφαλίσαμε θέσεις σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς για 3.200 οικογένειες, για το σχολικό έτος 2021-2022. Οι θέσεις αφορούν δημόσιους και ιδιωτικούς Βρεφικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς αλλά και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ολοκληρωμένης Φροντίδας και Παιδικούς Σταθμούς στην Περιφέρεια Αττικής.

Αξιοποιώντας τους πόρους του ΕΣΠΑ ύψους 7 εκατ €, στεκόμαστε στο πλευρό των γονέων που την έχουν περισσότερο ανάγκη.

Με τις πράξεις για την εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής, 3.200 οικογένειες θα εξασφαλίσουν για τα παιδιά τους μία θέση σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, έτσι ώστε να καταφέρουν να ανταποκριθούν τόσο στις απαιτήσεις της εργασίας τους, όσο και στη φροντίδα της οικογένειάς τους.»