Μαρούσι :Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι «βραδιές σινεμά» στις γειτονιές του Αμαρουσίου

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι «βραδιές σινεμά» στις γειτονιές του Αμαρουσίου
Οι εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Αθλητισμού και Πολιτισμού συνεχίζονται στη Βορέειο Βιβλιοθήκη.  Έναρξη για το «Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2021» στο Αίθριο Θέατρο (Λ. Κηφισίας 219)

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι «βραδιές σινεμά» στις γειτονιές του Αμαρουσίου

 Την Τρίτη 29 Ιουνίου ολοκληρώθηκε ο κύκλος για τις «βραδιές σινεμά» της Διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου που πραγματοποιήθηκαν στις γειτονιές της πόλης για το 5θημερο από 15.6-29.6.21.

Ειδικότερα οι δημότες και επισκέπτες του Αμαρουσίου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να απολαύσουν ταινίες από  τον παγκόσμιο κινηματογράφο στις γειτονιές της πόλης. Μία καινοτόμος δράση του Δήμου Αμαρουσίου με ειδικές φορητές οθόνες που κατέστησαν τις προβολές σινεμά προσιτές για όλους, διατηρώντας υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου.

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι «βραδιές σινεμά» στις γειτονιές του Αμαρουσίου

Οι  εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζονται με θεατρικές και μουσικές παραστάσεις στη Βορέειο Βιβλιοθήκη.

Την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 υπήρξε  μεγάλη ανταπόκριση στη θεατρική παράσταση «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου με το κοινό να απολαμβάνει τη ζεστή καλοκαιρινή βραδιά. Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννης Νικολαράκος ο οποίος μετέφερε στους θεατές και το χαιρετισμό του.

Το πρόγραμμα Εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού έχει ξεκινήσει από 25 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι 17 Σεπτεμβρίου 2021. Αναλυτικά: https://maroussi.gr/wp-content/uploads/2021/06/16SELIDO-POLITISTIKO-PROGRAMMA.pdf

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι «βραδιές σινεμά» στις γειτονιές του Αμαρουσίου

Παράλληλα, σήμερα 1η Ιουλίου 2021 ξεκινά το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου με την Ελεονώρα Ζουγανέλη η οποία μέσα από τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Παρ’ το αλλιώς», μας θυμίζει μέσα σε έναν πραγματικά δύσκολο χρόνο για όλους μας, την ανάγκη να πάρουμε τα πράγματα αλλιώς.

Ακολουθεί το πρόγραμμα του Φεστιβάλ που διοργανώνεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΑ)

https://maroussi.gr/wp-content/uploads/2021/06/keda_fest21-3ptyxo-in-final.pdf

https://maroussi.gr/wp-content/uploads/2021/06/keda_fest21-3ptyxo-out-final.pdf